Atenție, șoferi! Primăria Năvodari montează parapet metalic pe un drum important! Iată cât costă și cine va evalua lucrarea

  • Lucrarea se achiziționează dat fiind faptul că parapetul existent nu mai asigură condițiile de siguranță necesare, aflându-se într-o stare avansată de coroziune / cu zone complet corodate și care nu mai pot fi refolosiți/te.

Orașul Năvodari, din județul Constanța, cumpără de la SC Straderom Invest SRL, din Alba, parapete rutiere!

Conform licitatiapublica.ro, valoarea cumpărării directe este de 297.500 de lei (59.889,28 de euro).
 

Descriere

Având în vedere faptul că parapetul existent nu mai corespunde normativelor în vigoare și că se afla într-o stare avansată de degradare, se achiziționează și se montează parapet metalic rutier de trafic greu tip h4b pe o lungime de 350 ml (pe bulevardul Năvodari - rampa de acces către pod - drum de legătură cu localitatea Corbu partea stângă sens de mers către Corbu - solicitare conform raport de vizită brct Călărași implementare proiect robg 432 - seven-t).


Lucrarea se achiziționează dat fiind faptul că parapetul existent nu mai asigură condițiile de siguranță necesare, aflându-se într-o stare avansată de coroziune / cu zone complet corodate și care nu mai pot fi refolosiți/te.


Valoarea estimată este per total lucrare și nu cuprinde TVA.


Valoarea achiziției este inclusa in bugetul de venituri si cheltuieli a orașului Năvodari pentru anul 2024.


Despre Straderom Invest

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 15 martie 2024, Straderom Invest SRL se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale și este controlată de Oprean Ioan Ștefan. Acesta mai apare în Straderom Expres SRL, în Straderom Consulting SRL, Straderom Parapet SRL, în Membru Întreprindere Familiala Marcu - Popescu Daniel-Gheorghe Intreprindere Familială și în Straderom Group SRL


Pentru anul 2022, Straderom Invest a declarat, cu patru angajați, o cifră de afaceri netă de 2.266.000 de lei și o pierdere netă de 29.659 de lei.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Valentin Vrabie, victorie la Curtea de Apel Constanța!
Primarul din Medgidia a obținut rejudecarea dosarului în care a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual (MINUTĂ)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.