Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Ce firmă se va ocupa de instalarea unui sistem DCS pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu (document)

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța SA a organizat o licitație pentru atribuirea contractului de achiziție sistem DCS, prin procedură simplificată.
 
Contractul vizează furnizarea, instalarea - punerea în funcțiune a echipamentelor hardware, instruire personal beneficiar și integrarea echipamentele hardware în infrastructura existentă pentru sistemul L - DCS (Local Departure Control System).
 
Valoarea totală a achiziției este de 374.739 de lei. Contractul a fost atribuit la data de 31 iulie 2018. Firma câștigătoare este Procont Info Soft SRL.
 
Firma a fost înființată în anul 2003, cu sediul social în satul Mihail Kogălniceanu, comuna Mihail Kogălniceanu, și are un capital social subscris de 210 lei. Asociat unic și administrator este Cristian-Nelu Pălălașc. În anul 2015, firma a avut un număr de zero salariați, un profit de 4.977 de lei și o cifră de afaceri de 23.701 lei. În anul 2016, firma a avut trei salariați, o cifră de afaceri de 183.523 de lei, iar profitul a fost de 63.564 de lei. În 2017, societatea a avut trei angajați, un profit de 81.599 de lei, iar cifra de afaceri a urcat la 295.971 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.