Ce societate va furniza hrană în regim catering pentru pacienții din Spitalul Județean Tulcea (DOCUMENT)

Spitalul Județean TulceaSpitalul Județean de Urgență Tulcea a atribuit recent un contract de servicii de preparare și transport hrana (catering) pentru pacienți.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, autoritatea contractanta, prin aplicarea prezentei proceduri, urmărește achiziționarea de servicii de preparare și transport hrană (catering) pentru pacienţii internați în cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Tulcea, respectiv prestatorul va avea obligaţia de a asigura hrana bolnavilor internaţi în mod continuu și medicilor de gardă din Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, zilnic, conform orarului stabilit de autoritatea contractantă, în conformitate cu necesităţile calorice, cantitative, calitative și de regimuri alimentare solicitate cu respectarea întocmai a dispozițiilor Hotărârii nr. 470 din 21.04.2021 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 429 din /2008 – privind nivelul alocațiilor de hrana pentru consumurile colective din unitățile sanitare publice, precum și pentru aprobarea unor masuri în domeniu, în vigoare.

La finalul prezentei proceduri de atribuire se vă încheia un acord- cadru pe o perioada de 48 de luni, cu maxim 3 operatori economici.

Cantitățile minime acord cadru precum și Cantitățile maxime ale acordurilor cadru sunt prevăzute în Caietul de sarcini.

Cantitățile minime contract subsecvent prcum și Cantitățile maxime ale contractelor subsecvente sunt prevăzute în Caietul de sarcini.

Autoritatea contractantă vă răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a 11-a zi înainte de data și ora limita stabilită pentru depunerea ofertelor.

Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări înainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor: 18 zile.

Valoarea  contractului este de 27.118.867,2 lei, iar societatea căreia i-a fost atribuit contractual este GCL Madona Travel Tulcea.

Despre GCL Madona Travel Tulcea

Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul 2017  și are sediul social în  Tulcea.

Unic asociat este  Gheorghe Carmen Lucia, aceasta fiind și administratorul societății ce are ca domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă transporturi de pasageri pe căi navigabile interioare  .

Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 959.161  lei, profit net de 218.543 lei și un număr de10 angajați.
Societatea a raportat un punct de lucru.

Compania GCL MADONA TRAVEL SRL a încheiat 0 contracte de achiziții publice in valoare totală de 0,00 lei.
Societatea nu a raportat contracte de achziții publice.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație de un milion de euro organizată de Sucursala Regională CF Constanța. Sunt vizate lucrări la construcțiile și instalațiile aferente de pe raza SRCF Constanța (D0CUMENT)

26 Apr 2024 207

Cumpărări directe Dumitru-Pan SRL a obținut un nou contract de la Primăria Năvodari. Firma va încasa 126.000 lei (DOCUMENT)

26 Apr 2024 246

Contract de circa 600.000 lei Primăria Tuzla va delega prin concesiune Serviciul de iluminat public din comună (DOCUMENT)

25 Apr 2024 449

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA pune la bătaie peste 1,5 miliarde de lei pentru lucrările de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (DOCUMENT)

24 Apr 2024 598

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 351

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 721

Contractul de peste 2,1 milioane de lei, scos la licitație Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța va reabilita sectoarele de vizitare și secția microrezervație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 391

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 309

Trei parcele de teren, situate în Porturile Constanța și Midia, pot fi închiriate de la CN APM Constanța. Licitația de atribuire se va desfășura în luna mai (DOCUMENT)

22 Apr 2024 505

Proiect finanțat cu bani europeni Primăria Constanța caută o firmă care va reabilita Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Contract de peste 6,7 milioane lei (DOCUMENT)

21 Apr 2024 481

Primăria Constanța va repara și va pune în funcțiune sistemul de irigații. Câți bani alocă?

20 Apr 2024 500

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 476

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 366

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără mobilier școlar!

17 Apr 2024 468

Consiliul Local Agigea, județul Constanța dotează cu mobilier și echipamente digitale unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Agigea (DOCUMENT)

17 Apr 2024 439