Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Cine a organizat Ziua Pensionarului la Constanţa? (document)


Municipalitatea a încheiat recent cu SC Doina Concert 2018 SRL un contract de prestări servicii de organizare aferent evenimentului „Ziua Pensionarului”. Potrivit contractului, care poate fi studiat în secţiunea „Documente”, organizatorul a încasat 35.375 lei fără TVA pentru spectacolul organizat la Casa de Cultură din municipiul Constanţa.


De Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, aseară au urcat pe scenă, la Constanţa - Fuego, Stela Enache, Ștefania Rareș și Raoul. Accesul pensionarilor a fost liber, în limita locurilor disponibile.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie, potrivit hotărârii Organizaţiei Naţiunilor Unite din februarie 1991.


Despre SC Doina Concert 2018 SRL


Societatea are sediul social în Iaşi, a fost înfiinţată în 2018 şi are ca asociat unic şi administrator pe Doina Eţcu. Firma a ocupat locul 2 în top profit România întreprinderi cu capital românesc din Iaşi în domeniul 9001: „activităţi de interpretare artistică (spectacole)”.
Potrivit Registrului Comerţului, societatea a realizat în primul an de la înfiinţare, un profit de 75.024 lei la o cifră de afaceri de 180.157 lei.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment de excepție pentru seniorii Constanţei Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Casa de Cultură a Sindicatelor

24 Sep 2019 1258

Primăria caută organizator pentru eveniment Ştefania Rareş, Stela Enache, Paul Surugiu - Fuego şi Raul cântă la Constanţa de Ziua Pensionarului

30 Aug 2019 478

Rezultatele necropsiei Bărbat găsit mort în propria casă din cartierul Palas

09 Nov 2015 1087

Înţelepţii oraşului Ovidiu, premiaţi de edili cu ocazia Zilei Internaţionale a Pensionarului

02 Oct 2014 1399

Antonella Marinescu a dus piticii la bunici, de Ziua Pensionarului (galerie foto)

02 Oct 2010 1995