CN ACN Constanța Servicii închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer. Ce societate a câștigat (DOCUMENT)

  • Autoritatea contractantă este reprezentată de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța.
  • Dorada Transporting este societatea câștigătoare. 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a încheiat un contract de servicii închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer cu societatea Dorada Transporting.
 
Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit la data de 20.12.2021, prin procedura simplificată. Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 467453 lei.
 
Conform aceleiași surse, serviciile care fac obiectul achiziției constau în:
 
a) închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer conform grafic de prestare din caietul de sarcini , cu autovehiculele nominalizate în propunerea tehnică.
b) transport rutier ocazional-în limita maximă a 4.000 km.
 
Dorada Transporting este societatea câștigătoare. Aceasta a fost înființată în anul 2003 și are sediul în Mamaia, Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, asociații firmei sunt Gherasim Marius Felician și Gherasim Ionel. Gherasim Marius Felician îndeplinește și funcția de administrator. De asemenea, numele acestuia este asociat și cu umătoarele firme: Geomar Black Sea SRL, Gherasim Marius Felician Persoană Fizică Autorizată, Radramo Power SRL, Radmar Energy SRL, Sea Sharks SRL, Airtours SRL, Geomar Properties SRL.
 
Conform aceleiași surse, obiectul principal de activitate constă în alte transporturi terestre de călători n.c.a. În anul 2020, societatea înregistra o cifră de afaceri de 612.440 lei, un profit net de 18.012 lei și un număr mediu de opt angajați.
 
Compania Dorada Transporting SRL a încheiat un contract de achiziții publice în valoare totală de 500.832,36 lei, potrivit confidas.ro.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CN ACN Constanța, contract cu San Electroterm Grup pentru reabilitarea instalației de iluminat de la Ecluza Cernavodă (document)

 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Contract de jumătate de milion de euro, adjudecat de Dorada Transporting SRL de la CN ACN SA Constanța (document)

28 Nov 2019 2811

Ce societate cunoscută de transport din Constanţa a semnat un contract cu CN ACN (document)

08 Nov 2018 2851