CNACN Constanța caută firmă pentru supervizarea proiectării și execuției lucrărilor de retehnologizare a ecluzei Năvodari (DOCUMENT)

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța a lansat un anunț de participare de supervizare a proiectării și execuției pentru obiectivul de investiții: retehnologizare Ecluza Năvodari în vederea creșterii siguranței navigației.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea contractului este estimată la 7.258.050 de lei.

Descriere succinta:

Obiectul contractului consta în achiziția serviciilor de supervizare a proiectării și execuției pentru obiectivul de investiții: retehnologizare Ecluza Năvodari în vederea creșterii siguranței navigației , astfel :
(i) - Servicii de supervizare pentru managementul de proiect pentru obiectivul de investiții [gestionare din punct de vedere tehnic și financiar al proiectului (proiectare și execuție)];
(ii) - Servicii de supraveghere lucrări prin diriginţi de şantier (dirigenţie de şantier);
(iii) - Servicii de supervizare în materie de securitate și sănătate în munca [pe durata elaborării proiectelor, pe durata execuției Lucrărilor și pe perioada intervențiilor ulterioare (durata perioadei de garanție)],pentru a se asigura că Antreprenorul execută lucrările în conformitate cu obligațiile contractuale, în special în ceea ce privește durata, cantitatea, calitatea și costul lucrărilor și Publicitate şi informare pentru obiectivul de investiţii; Serviciile Supervizorului trebuie să duca la îndeplinirea rolului său, în sensul definit de Hotărârea Guvernului nr. 1 din 10 ianuarie 2018, pentru aprobarea condițiilor generale și specifice pentru anumite categorii de contracte de achiziție aferente obiectivelor de investiții finanțate din fonduri publice, așa cum a fost completata și modificata ulterior.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de
atribuire:
1.Director General - Florin Goidea
2.Director executiv, Direcția Juridic-Comercial - Diana Elena Niculescu;
3.Director economic, Direcția Economica – Cornelia Popescu;

4.Director executiv ,Direcția Tehnica - Niculita Constantin Catalin;
5. Sef Compartiment Analize Economice Tarife-Daniela Boaghe;
6. Sef Departament Achiziții – Carmen Camelia Sirbu;

7. Departament Ecluze și Stații de Pompare - Ion Gheorghe Darius;
Membrii Consiliului de Administrație:
1. Președinte : Georgeta Bumbac
2. Membru : Ion Laurențiu Voicu
3. Membru : Voicu Cheta
4. Membru : Constantin Gabriel Bunduc
5. Membru : Mihai Constantin
6.Membru : Petrica Lucian Rusu
7.Membru : Cristina Mară Toganel

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Licitații ConstanțaPrimăria Comunei Grădina va moderniza drumurile din comună! Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

Licitații ConstanțaAdministrația Canalelor Navigabile caută firmă pentru retehnologizarea ecluzei Năvodari, cu 73 de milioane de euro. Licitația anterioară, anulată (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța va repara și va pune în funcțiune sistemul de irigații. Câți bani alocă?

20 Apr 2024 218

IPJ Constanța, pregătiri pentru alegerile locale din 9 iunie! Investiție de 55.000 de euro pentru reparații generale la sediu

19 Apr 2024 313

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” investește în lucrări de reparații laborator smart labs și anexă (DOCUMENT)

19 Apr 2024 300

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca”, licitație deschisă pentru lucrări de reparații la atelierul mecanic (DOCUMENT)

19 Apr 2024 291

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 304

Licitații Constanța Nuclearelectrica investește în servicii de montare-demontare schelă (DOCUMENT)

18 Apr 2024 453

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 451

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 452

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a atribuit un contract pentru repararea instalațiilor de bord a Navei Școală Mircea. Iată ce firmă a câștigat (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 523

Licitații Constanța Primăria Techirghiol va reabilita Biblioteca Orășenească și Grădinița cu Program Prelungit (DOCUMENT)

17 Apr 2024 305

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și o firmă din județul Prahova au parafat un contract de aproape 30.000 de euro. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

17 Apr 2024 414

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 487

Licitații Constanța Lenox Prod SRL, furnizorul de bocanci de protecție la SNTFC „CFR Călători“ SA

16 Apr 2024 512

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Independența, licitație deschisă pentru servicii de proiectare (DOCUMENT)

15 Apr 2024 499

Cumpărări directe Constanța Primăria Cuza Vodă investește în întreținerea străzilor împietruite din comună. Iată firma câștigătoare (DOCUMENT)

15 Apr 2024 628