Comisia pentru evaluarea managerilor instituțiilor de cultură subordonate CJC, cazate la Hotel Guci (DOCUMENTE)

Consiliul Județean Constanța a achiziționat prin cumpărare directă de la Fresco SRL servicii de cazare pentru comisia de evaluare anuală a managementului de la Biblioteca Județeană ,,I.N. Roman” dar și pentru comisia de evaluare anuală a managementului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”.

Contractele au o valoare 800.00 lei fără TVA, respectiv 160 de euro fără TVA.

Despre Fresco SRL

Înființată în anul 1993, firma are sediul social pe strada Rascoala 1907 - Hotel Guci, nr. 23. Firma se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Asociați, cu cote egale, sunt Anca Silvia Guci și George Guci, cu o cotă parte de 50% fiecare. Cei doi sunt și administratori.

Conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 1,3 milioane lei, un profit de 125.842 lei și un număr de 6 salariați.

Anca Silvia Guci apare și în firma Tamira Plus SRL, iar George Guci apare în firmele Mazuria SRL și Tamira Plus SRL.

Comisia pentru evaluarea finală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța ,,Căluțul de Mare”  va funcționa în următoarea componență:

Preşedinte: Mihaela Rus – Director General – Teatrul ,,Toma Caragiu” Ploiești.
Membri: Marinela Țepuș – Critic de Teatru – membru UNITER și AICT; Carmen Magdalena Cenușe – Șef Serviciu – Analiză Strategică și Creșterea Competitivității, Consiliul Județean Constanța; Liliana Dumitru (membru supleant)– Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Comisia de soluționare a contestațiilor are următoarea componență:

Preşedinte: Mihaela Soloceanu – Manager – Teatrul Arlechino Brașov. Membri: Adrian Titieni – Prof. Univ. Dr. - Facultatea de Arte – Universitatea ,,Ovidius” Constanța; Monica Cristina Caterinici– Director Executiv – Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Acsinte Violeta (membru supleant) - Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate.

Secretariatul Comisiei pentru evaluarea finală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța ,,Căluțul de Mare”, va funcționa în următoarea componență:
Simona Banaga – Inspector superior, Serviciul Resurse Umane, Salarizare; Catița Anca Pascu (membru supleant) - Inspector superior, Serviciul Resurse Umane Salarizare; Camelia Fulga – Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Irina Costencu (membru supleant) - Inspector superior, Compartiment Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate; Cîrciu Veronica – Șef Serviciu, Serviciul Venituri, Buget și Evidență Bugetară; Mirela Iacob (membru supleant) – Consilier, Serviciul Venituri, Buget și Evidență Bugetară; Viviana Mirică– Consilier Juridic, Serviciul Juridic și Contencios și Alina Ionela Enache (membru supleant) - Consilier Juridic, Serviciul Juridic și Contencios.

Evaluarea finală a managementului se va desfăşura conform următorului calendar:

a) 18 – 19 martie 2024, întocmirea referatelor-analiză de către secretariatul comisiei;
b) 20 – 26 martie 2024, analiza raportului de activitate şi a referatelor - analiză de către comisia de evaluare finală;
c) 27 martie 2024, susţinerea raportului de activitate de către manager în cadrul unui interviu;
d) aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării, a notei şi a concluziilor raportului întocmit de comisia de evaluare finală, în termen de 24 de ore de la încheierea procedurii de evaluare finală;
e) depunerea contestaţiilor, în termen de 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului;
f) comunicarea rezultatelor finale ale evaluării, prin afişare pe site-ul autorităţii, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestaţii sau, după caz, de la data soluţionării acestora.

Aurel Palade este director general /manager la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Bloc de două etaje Constănțenii pot influența investiția omului de afaceri George Guci de pe strada Traian din Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.