​Contract încheiat de Primăria Tulcea cu o firmă din Galați. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

Primăria TulceaPrimăria Municipiului Tulcea a atribuit recent un contract de Servicii de realizare a cursurilor de competente cheie pentru educație și instruire în cadrul proiectului "Servicii integrate pentru VIITOR“.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, scopul achiziției este acela de a oferi pentru 42 persoane din grupul țintă al proiectului ”Servicii integrate pentru VIITOR” cursuri de competențe cheie pentru educație și instruire, necesare oricărui profil de angajat, în funcție de nevoia fiecăruia identificată în timpul orientării și consilierii profesionale.

Beneficiile obținute de cei 42 participanți vor fi, în funcție de nevoia identificată în tipul activitățîi de informare și orientare profesională, de dezvoltarea a cunoștințelor de comunicare în limba română, de comunicare în limbi străine, a competentelor de baza în matematica, știință, tehnologie, competențelor informatice, competența de a învăța, competențe sociale și civice și competența de exprimare culturală, contribuind la reușita individului care trăiește într-o societate bazată pe cunoaștere.

Se vor livra cursuri de competențe cheie conform cu nevoile grupului țintă, identificate în etapa de orientare și consiliere profesională, din lista următoare de competențe cheie:
• Comunicare în limba maternă/oficială
• Comunicare în limbi străine
• Competențe de bază în matematică, știință, tehnologie
• Competențe informatice
• Competența de a învăța
• Competențe sociale și civice
• Competența de exprimare culturală și oricare alte competențe relevante în raport cu cerințele de pe piața muncii.

Necesitatea acoperită prin achiziția serviciilor de realizare a cursurilor de competențe cheie pentru educație și instruire constă în asigurarea a 3 cursuri de competențe cheie pentru 42 persoane din grupul țintă, contribuind la realizarea activitățîi A.2.2. “Competențe cheie” - Organizarea și livrarea de servicii de realizare a cursurilor de competențe cheie.


Valoarea totală a achiziției (fară TVA) este de 106.344 lei.

Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Centrul de Consultanță și Studii Europene S.R.L. din Galați.

Despre Centrul de Consultanță și Studii Europene S.R.L.
 
Potrivit datelor furnizate de Confidas.ro, platformă interogată la data de 18 mai 2022, CENTRUL DE CONSULTANTA SI STUDII EUROPENE S.R.L. este o firmă înființată în anul 2005. Societatea are sediul în Galați.

Activitatea principală a firmei este reprezentată de „ Alte forme de învăţământ n.c.a.“. Anca Iulia Lupu  este asociat unic în cadrul firmei. Ea este și asociat în cadrul companiei AXISTAL BIZ SRL.

Pentru anul 2020 societatea a raportat un profit net de 717.546, o cifră de afaceri netă de 3.905.987 lei și 20 de salariați.
În perioada 02.07.2021 - 03.01.2013 compania CENTRUL DE CONSULTANŢĂ ŞI STUDII EUROPENE SRL a încheiat 465 contracte de achiziții publice in valoare totală de 4.537.873,24 RON

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație de un milion de euro organizată de Sucursala Regională CF Constanța. Sunt vizate lucrări la construcțiile și instalațiile aferente de pe raza SRCF Constanța (D0CUMENT)

26 Apr 2024 326

Cumpărări directe Dumitru-Pan SRL a obținut un nou contract de la Primăria Năvodari. Firma va încasa 126.000 lei (DOCUMENT)

26 Apr 2024 263

Contract de circa 600.000 lei Primăria Tuzla va delega prin concesiune Serviciul de iluminat public din comună (DOCUMENT)

25 Apr 2024 454

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA pune la bătaie peste 1,5 miliarde de lei pentru lucrările de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (DOCUMENT)

24 Apr 2024 605

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 351

Evaluate la peste 400.000 euro Peste 63 hectare plantație viță de vie deținute de Premier Drinks SRL în Murfatlar și Poarta Alba, județul Constanța, scoase la licitație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 725

Contractul de peste 2,1 milioane de lei, scos la licitație Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța va reabilita sectoarele de vizitare și secția microrezervație (DOCUMENT)

23 Apr 2024 395

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 311

Trei parcele de teren, situate în Porturile Constanța și Midia, pot fi închiriate de la CN APM Constanța. Licitația de atribuire se va desfășura în luna mai (DOCUMENT)

22 Apr 2024 508

Proiect finanțat cu bani europeni Primăria Constanța caută o firmă care va reabilita Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Contract de peste 6,7 milioane lei (DOCUMENT)

21 Apr 2024 482

Primăria Constanța va repara și va pune în funcțiune sistemul de irigații. Câți bani alocă?

20 Apr 2024 500

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 478

Licitații publice Primăria Constanța achiziționează lucrări de reabilitare enegetică pentru două blocuri din zona Badea Cârţan

18 Apr 2024 367

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără mobilier școlar!

17 Apr 2024 469

Consiliul Local Agigea, județul Constanța dotează cu mobilier și echipamente digitale unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Agigea (DOCUMENT)

17 Apr 2024 440