Contract pentru întreținerea și repararea mașinilor din parcul auto al Societății Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă (DOCUMENT)

Foto: PexelsSocietatea Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă a lansat un anunț de participare pentru „Servicii de întreținere și reparații pentru autovehiculele din parcul auto al societății“.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, valoarea estimată este 177000 RON.

Data limită pentru depunere oferta este 20.03.2024, ora 14:00.

Prestatorul va presta serviciile în baza autorizației tehnice, emise de ONRC și va avea în dotare: stand verificare geometrie auto, stand verificare noxe, stand verificare sistem de frânare, stand și soft defectoscopie, atelier reparații electrice.

Prestatorul va asigura toate piesele de schimb, subansamblele și accesoriile necesare întreținerii și reparațiilor autovehiculelor, în maxim de 10 zile, de la data primirii acceptului achizitorului. Acestea vor fi noi, originale și/sau compatibile, agreate de producătorul autovehiculului certificate/omologate conform reglementarior în vigoare.

Operațiunile de întreținere și reparațiile se vor efectua în funcție de defecțiunile apărute , pe baza de comanda ferma și programare. Prestatorul se obligă să efectueze serviciul, numai în baza acceptului achizitorului.

Achiziția se va încheia prin semnarea unui contract de către ambele parti.

Condiții de participare:

Prestatorul va depune următoarele documente:
1. Certificat de înregistrare fiscala, emis de Agenția Națională De Administrare Fiscala
2. Certificat de înregistrare a societății, emis de Oficiul National Al Registrului Comerțului

3. Certificat constatator, emis de Oficiul National Al Registrului Comerțului
4. Autorizația tehnica, emisa de Registrul Auto Roman
5. Buletin de verificare metrologica pentru standurile aflate în service
6. Declarație pe propria răspundere privind acceptarea, în totalitate, a prevederilor caietului de sarcini

Prestatorul va analiza anexa de la caietul de sarcini, în care sunt enumerate tipurile de autovehicule și vă prezenta oferta conform serviciilor solicitate în caietul de sarcini.

Despre Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL
 
Societatea Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul în Cernavodă, județul Constanța, Prelungirea Seimeni, nr. 25 și se ocupă de „Colectarea deșeurilor nepericuloase”.
Potrivit datelor furnizare de site-ul termene.ro, acționari sunt Consiliul Local Cernavodă cu 99,0808%, Comuna Topalu prin Consiliul Local Topalu cu 0,1378%, Consiliul Local Saligny cu 0,0138%, Consiliul Local Seimeni cu 0,0138% și Consiliul Local Rasova cu 0,0138%, iar administratori sunt Bălan Irina-Andreea, Ciulei George, Cocor Laura-Iuliana, Ionescu Laurențiu Bogdan și Miesz Alina Dana.
 
Bălan Irina-Andreea mai este asociat și administrator la Iremis Activ Consulting SRL, Ciulei George mai este asociat și administrator la Happy Farm Royal SRL și Angel Multiservice societate cu răspundere.
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 17.011.239 lei, cu pierdere de 1.043.825 lei, la 269 de angajați.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și: 

Licitații ConstanțaUtilități Publice-Gospodăria Comunală SRL din Cernavodă cumpără borduri și pavele (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.