Contracte încheiate pentru patru ani Patru societăți vor executa lucrări de întreținere a podurilor, pasajelor și podețelor deținute de DRDP Constanța (DOCUMENT)

  • DRDP Constanța a anunțat numele societăților care și-au adjudecat cele șase loturi ale contractului „Lucrări de întreținere curentă poduri, pasaje, podețe, tuneluri, ziduri de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor“.
  • Societățile care au semnat cu DRDP Constanța sunt: Construcții Generale Oltenia SRL, Lemacons SRL, Freyrom SA și Procons Group SRL.
 
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) SA, prin DRDP Constanța a atribuit cele șase loturi ale contractului „Lucrări de întreținere curentă poduri, pasaje, podețe, tuneluri, întreținere ziduri de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor“.
 
Contractul constă în executarea lucrărilor de întreținere curentă a podurilor, pasajelor, podețelor, tunelurilor, zidurilor de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor pentru DRDP- Constanța: Lot 1- Secția Autostrăzi, Lot 2 - SDN Constanța, Lot 3 - SDN Tulcea, Lot 4 - SDN Călărași, Lot 5 – SDN Slobozia, Lot 6 – SDN Fetești.
 
 

Cine sunt agenții econmici, care și-au adjudecat cele șase loturi ale contractului

 
 
Acordul cadru pentru 4 ani „Lucrări de întreținere curentă poduri, pasaje, podete, tuneluri, întreținere ziduri de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor  - Lot 1 - Secția Autostrăzi“ a fost atribuit firmei Construcții Generale Oltenia SRL. Valoarea contractului care a fost semnat pe data de 30 ianuarie este de 32.410.931,8 lei.
 
Acordul cadru pentru 4 ani „Lucrări de întrețnere curentă poduri, pasaje, podete, tuneluri, întreținere ziduri de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor - Lot 2 - SDN Constanța“, a fost atribuit societății Construcții Generale Oltenia SRL. Valoarea contractului atribuit pe data de 30 ianuarie este de 9.890.332,1 lei.
 
Acordul cadru pentru 4 ani „Lucrări de întreținere curentă poduri, pasaje, podețe, tuneluri, întreținere ziduri de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor - Lot 3 - SDN Tulcea“ a revenit firmei Lemacons SRL. Valoarea contractului semnat pe data de
29 ianuarie este de 9.444.872,12 lei.
 
Acordul cadru pentru 4 ani „Lucrări de întreținere curentă poduri, pasaje, podete, tuneluri, întreținere ziduri de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor   - Lot 4 - SDN Călărași'' a fost atibuit societății Construcții Generale Oltenia SRL. Valoarea contrcatului semnat pe data de 30 ianuarie este de 4.345.768,38 lei.
 

Acordul cadru pentru 4 ani „Lucrări de întreținere curentă poduri, pasaje, podețe, tuneluri, întreținere ziduri de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor- Lot 5 - SDN Slobozia“ a revenit societăților Freyrom SA și Procons Group SRL. Valoarea contractului semnat pe 29 ianuarie este de 1.053.136,28 lei.
 
Acord-Cadru 4 ani „Lucrari de intretinere curentă poduri, pasaje, podete, tuneluri, întreținere ziduri de sprijin și prevenirea efectelor inundațiilor - Lot 6 - SDN Fetești“ a fost adjudecat de Procons Group SRL și Freyrom SRL. Valoarea contractului semnat pe data de 29 ianuarie este de  1.098.189,32 lei.

 
 

Despre Construcții Generale Oltenia SRL

 
Înființată în anul 2016, Construcții Generale Oltenia SRL desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Firma are sediul social pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 24 din București.
 
În anul fiscal 2022, sociatatea a raportat o cifră de afaceri de 22.691.352 lei și un profit net de 9.072.459 lei.
 
Asociat unic în firmă este Mugurel-Marian Ciocazan-Nedelcu. Potrivit termene.ro, Mugurel-Marian Ciocazan-Nedelcu mai este asociat în Martop Trans SRL și Tech Utility SRL.
 
 

Despre Lemacons SRL

 
 
Cu sediul pe strada Cardaș Agricola, nr. 1-3 din Galați, Lemacons SRL a fost înființată în anul 2009. Firma execută lucrari de constructii a drumurilor și autostrăzilor. Asociați persoane fizice în firmă sunt: Lefter Bogdan și Constantinescu Alin. De administrarea societății se ocupă Alin Constantinescu. Expert AM Audit SRL este cenzorul firmei Lemacons SRL.
 
În anul 2022, firma cu 315 angajați a avut o cifră de afaceri de 147.131.123 lei și un profit net de 12.656.294 lei.
 
 
Despre Freyrom SA
 
Înființată în anul 1996, Freyrom SA desfășoară lucrări speciale de construcții. Firma are sediul social pe Aleea Marius Emanoil Buteica nr. 18-20 din București. Acționari  persoane fizice sunt:
Freyssinet Participations SARL și Soletanche Freyssinet. Administratorii firmei sunt:  Jean-Philippe Benoit Alphonse, Julien Erdogan și  Pascal Thillerot. În anul 2022, Freyrom SA, cu 64 de angajați, a raportat o cifră de cifră de afaceri de 62.396.842 lei și un profit net de 8.240.188 lei.
 
 
 

Despre Procons Group SRL

 
 
Cu sediul pe strada Episcop Dr. Vasile Coman, nr. 3 din radea, județul Bihor, Procons Group SRL a fost înființată în anul
2008 și desfășoară lucrări de constructii a drumurilor și autostrazilor. Asociat unic și administrator este Vlad Molodovan.
În anul 2022, firma cu 24 de angajați a raportat o cifră de afaceri de 54.390.100 lei și 8.651.092 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
 
Licitații Constanța Oyl Company Holding AG, acord cadru cu CNAIR SA pentru lucrări de întreținere curentă (DOCUMENT)

 
Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, afacere de peste două milioane de euro cu Keen Construct (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.