Cumpărare directă Primăria Murfatlar achiziționează servicii de proiectare și asistență tehnică pentru piste pentru biciclete (DOCUMENTE)

  • Primăria orașului Murfatlar, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, două contracte către firma Consultant Proiect & Management SRL
  • Conform termene.ro, firma a fost fondată în anul 2005, pe 6 octombrie, are sediul pe strada Amurgului nr. 74C, Constanța și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”
 
Primăria orașului Murfatlar, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, două contracte către firma Consultant Proiect & Management SRL.
 
Un prim contract are ca obiect de achiziție servicii de proiectare DTAC + PT + DE, asistență tehnică pentru piste pentru biciclete – zona Nord.
 
Conform licitatiapublica.ro, serviciile de proiectare faza DTAC, PT+DE pentru construire piste pentru biciclete cuprind: Documentațiile pentru obținere autorizație de DTAC, Proiect tehnic + Detalii de execuție + Caiete de sarcini și Asistență din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.
Documentațiile de proiectare DTAC si PT+DE cuprind: Memoriu tehnic, Plan de încadrare, planuri de situație, profile longitudinate și profile transversale tip și caracteristice, caiete de sarcini, Devizul General și listele de cantități de lucrări, Asistență tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuție a lucrărilor reprezintă 10.000 lei, Serviciile și prețul sunt pentru tronsoane de piste cu lungimea cumulată de 1.0-2.0 km.
 
Suma estimată a achiziției este de 100.000 de lei.
 
Al doilea contract prevede servicii de proiectare DTAC + PT + DE, asistență tehnică pentru piste pentru biciclete – zona Est.
 
Serviciile de proiectare faza DTAC, PT+DE pentru construire piste pentru biciclete cuprind: Documentațiile pentru obținere autorizație de DTAC, Proiect tehnic + Detalii de execuție + Caiete de sarcini și Asistență din partea proiectantului pe parcursul execuției lucrărilor.
Documentațiile de proiectare DTAC și PT+DE cuprind: Memoriu tehnic, Plan de încadrare, planuri de situație, profile longitudinate și profile transversale tip și caracteristice, caiete de sarcini, Devizul General și listele de cantităti de lucrări.
Asistența tehnică din partea proiectantului pe toată perioada de execuție a lucrărilor reprezintă 10.000 lei.
 

Valoarea estimată este 74.500 de lei.
 
Ambele contracte au fost publicate în data de 18 octombrie 2023.

 
Despre Consultant Proiect & Management SRL
 
Conform termene.ro, firma a fost fondată în anul 2005, pe 6 octombrie, are sediul pe strada Amurgului nr. 74C, Constanța și obiectul de activitate este „activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.
 
Petronela – Viorica Matei controlează societatea, fiind asociat unic.
 
De asemenea, ea este și administratorul Consultant Proiect & Management SRL.
 
Conform termene.ro, firma are câștigate 119 cumpărări directe. Printre contractanți se află: Primăria Cernavodă, Primăria Topalu, Primăria Ion Corvin, Primăria Ovidiu etc.
 
Consultant Proiect & Management SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 2.019.614 lei, un profit egal cu 1.331.533 de lei și o medie de trei angajați.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Cumpărare directă Primăria Eforie, contract pentru serviciile de proiectare privind modernizarea infrastructurii rutiere din oraș (DOCUMENT)

Achiziții Constanța Primăria Murfatlar a încheiat un contract pentru regenerare urbană

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aviz pozitiv de la APM Constanța Primăria Murfatlar extinde rețeaua de canalizare în zona Siminoc

27 Feb 2024 307

Licitația pentru furnizarea stațiilor de autobuz în cadrul proiectului Smart City Murfatlar a fost contestată la CNSC

26 Feb 2024 462

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 663

Cumpărări directe Primary Design SRL va elabora documentația tehnică pentru renovarea Liceului Teoretic Murfatlar (DOCUMENT)

20 Feb 2024 376

Ședință CJ Constanța Consilierii decid avizarea planului anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate de UAT Murfatlar (DOCUMENT)

16 Feb 2024 473

Știri Constanța Licitație pentru vânzarea unui teren din Murfatlar. Până când se pot depune ofertele

07 Feb 2024 503

Licitații Constanța Școala generală din satul Siminoc, reabilitată de Sade Global SRL! Contract cu Primăria Murfatlar (DOCUMENT)

06 Feb 2024 662

Prejudiciul reținut după auditul Curții de Conturi se ridică la aproximativ 88.000 euro Fostul primar din Murfatlar, Valentin Saghiu, chemat în judecată de actuala conducere a orașului!

02 Jan 2024 5287

Primăria Murfatlar, județul Constanța angajează asistent medical generalist! Când este programat concursul

27 Nov 2023 1401

Afaceri Constanța Primăria Murfatlar vinde un teren de peste 180 mp

01 Nov 2023 858

Primăria orașului Murfatlar, județul Constanța cumpără stații de autobuz. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

21 Oct 2023 864

Achiziții Constanța Primăria Murfatlar a încheiat un contract pentru regenerare urbană

24 Sep 2023 1209

Județul Constanța „Zilele Orașului Murfatlar - Festivalul Viei și Vinului”. Momente inedite pentru vizitatori

30 Aug 2023 4367

Primăria Murfatlar va amenaja o zonă verde urbană

16 Jul 2023 1020

Licitații Constanța Primăria Murfatlar a atribuit contractul pentru echiparea edilitară în cartierul rezidențial din oraș (DOCUMENT)

13 Jul 2023 1472