Cumpărare directă Primăria Năvodari, contract cu Pro Euro Consult SRL București pentru obținerea finanțării pentru proiectul Școli Verzi (DOCUMENT)

  • Pro Euro Consult SRL București a semnat și în martie 2023 un contract cu Primăria Năvodari, în urma unei achiziții directe.
Primăria Orașului Năvodari a încheiat cu societatea bucureșteană Pro Euro Consult SRL, prin cumpărare directă, contractul vizând servicii de consultanță în vederea obținerii finanțării pentru proiectul Școli Verzi în Năvodari.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 269.000 de lei, echivalentul a peste 54.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de consultanță obținere finanțare proiect Școli Verzi în Orașul Năvodari“.
 
În descrierea achiziției se precizează că se vor presta servicii de consultanță obținere finanțare proiect Școli Verzi în Orașul Năvodari.
 
„Prestatorul are obligația de a îndeplini toate înscrisurile / activitățile necesare pentru obținerea finanțării proiectului“, a precizat autoritatea contractantă.
 
Conform sursei citate, contractul presupune: „Etapa I. Verificarea eligibilității dosarelor, inclusiv solicitare/răspuns clarificări. Etapa II. Evaluarea calitativă a proiectelor, inclusiv solicitare/răspuns clarificări. Etapa III. Întocmirea documentelor necesare în vederea depunerii de către beneficiar a clarificărilor și/sau de contestații in cazul unor decizii negative primite în etapele I si II. Etapa IV. Întocmire documente și depunere în vederea semnării Contractului de finanțare. Etapa V. Asistență la semnarea contractului. Plata serviciilor se va realiza după cum urmează - 50 % împărțit in transe lunare pana la data aprobarii finantarii si 50 % cota de succes numai in situatia semnarii contractului de finantare de catre UAT Orasul Navodari și finanțator. Valoarea estimata nu cuprinde TVA.“.
 
Despre Pro Euro Consult SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe data de 22 octombrie 2023, Pro Euro Consult SRL a fost înființată în februarie 2023 și se ocupă de alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a., sediul social fiind în București, pe strada Alexandru cel Bun, nr. 18.
 

Asociat unic și administrator figurează Armand Boeru.
 
Firma figurează deja cu șapte achiziții directe, trei contractate în martie 2023 și patru în iulie 2023, printre autoritățile contractante regăsindu-se Comuna Lețea Veche, Comuna Glăvănești, Municipiul Piatra Neamț, dar și altele.

 
De asemenea, în martie 2023, Orașul Năvodari a încheiat, tot prin cumpărare directă, cu firma, contractul vizând consultanță în afaceri și în management și servicii conexe.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Năvodari cere în instanță constatarea nulității absolute a proceselor-verbale încheiate de ISC, în urma controlului din 2022
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Garda de Coastă, contract de aproape o jumătate de milion de euro pentru o firmă din Valu lui Traian! (DOCUMENT)

14 Feb 2023 2205