Cumpărare directă Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia, contract cu Diateraconst SRL pentru împrejmuire cu panouri metalice

Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia. Sursa foto: Facebook.com - Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia
  • Diateraconst SRL este deținută și administrată de Ștefan Francu.
Diateraconst SRL a semnat cu Școala Gimnazială I.L. Caragiale Medgidia, prin cumpărare directă, contractul vizând lucrări de împrejmuire cu panouri metalice.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 842.186,18 lei fără TVA, adică aproape 170.000 de euro, la cursul actual.
 
Despre Diateraconst SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 9 februarie 2024, Diateraconst SRL a fost înființată în anul 2003, are sediul social în Medgidia, pe strada Română, nr. 10 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Diateraconst SRL este deținută și administrată de Ștefan Francu.
 
Conform termene.ro, societatea figurează cu 106 achiziții directe (Școala Gimnazială Constantin Brâncuși, Palatul Copiilor Constanța, Club Sportiv Medgidia printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat șase angajați, profit aproape 150.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,26 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Primăria Cogealac caută firmă pentru amenajarea centrului comunei, zona Biserică! Oferă peste 420.000 de euro (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Medgidia Lucrări de reamenajare la tribuna II a Stadionului Cimentul (DOCUMENT)

30 Jan 2024 1131