Cumpărări directe Constanța ABADL cumpără de la Fix Project Consulting SRL servicii de expertiză tehnică pentru circulațiile pietonale spre plajă (DOCUMENT)

  • Contracul „Servicii de expertiză tehnică la lucrările de construcții – Circulații pietonale spre plajă Marea Neagră“ a fost obținut, prin negociere directă, de Fix Project Consulting SRL de la ABADL.
  • Contractul atribuit pe data de 24 februarie 2024 are o valoare de 70.000 de lei.
 
Fix Project Consulting SRL a obținut, prin negociere directă, de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral contracul „Servicii de expertiză tehnică la lucrările de construcții – Circulații pietonale spre plajă Marea Neagră“. Contractul atribuit pe data de 24 februarie 2024 are o valoare de 70.000 de lei.
 
 

Despre Fix Project Consulting SRL

 
 
Înființată în anul 2023, firma are sediul social pe strada Munteniei, nr. 12 din Mihail Kogălniceanu, județul Constanța și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legată de acestea. Mihaela-Oana Sava este acosiat unic și administrator al firmei.
 
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.
 

 Citește și:
 
Cumpărări directe: Techno Volt SRL va furniza Universității Maritime din Constanța un sistem de măsurare zgomote și vibrații (DOCUMENTE)
 
Pancronex SA a semnat cu Primăria Horia, județul Tulcea. Firma din Brăila va furniza echipamente digitale (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.