Cumpărări directe Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân, contract cu Garden Antoniewicz SRL, fondată de fosta șefă a Trezoreriei Constanța (DOCUMENT)

  • Pena Antoniewicz s-a retras din firmă, asociați rămânând Cristian Ioan Antoniewicz (care este și administrator) și Johan Antoniewicz.
Garden Antoniewicz SRL, fondată în toamna 2023 de Pena Antoniewicz (nr., Coman), fosta șefă a Trezorieriei Constanța, a semnat, prin cumpărare directă, cu UM 02192 – Academia Navală Mircea cel Bătrân contractul vizând întreținerea și irigarea unui spațiu verde de 20.000 mp.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 120.000 de lei fără TVA (4*30.000), echivalentul a peste 24.000 de euro.
 
Denumirea achiziției este „Pachet servicii întreținere spații verzi și sistem irigații“, iar în descriere se precizează că „pachetul servicii întreținere spații verzi și sistem irigații conform anexa pentru suprafața de 20.000 de metri pătrați se realizează lunar“.
 
Despre Garden Antoniewicz SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 27 martie 2024, Garden Antoniewicz SRL a fost înființată pe 16 august 2023.
 
Informația privind înființarea firmei a fost publicată în Monitorul Oficial al României din 8 septembrie 2023.
 
La momentul respectiv, se preciza în documentul oficial că fondatori sunt Pena Antoniewicz și Cristian Ioan Antoniewicz.
 
Pena Antoniewicz (nr., Coman) este fosta șefă a Trezoreriei Constanța.
 

Se mai preciza în MO că sediul societății este în Eforie Nord, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 6, iar firma se ocupă de activități de întreținere peisagistică.
 
Ulterior, prin Hotărârea nr. 1/01.09.2023 a AGA Garden Antoniewicz SRL, cei doi fondatori asociați, Pena Antoniewicz și Cristian Ioan Antoniewic, au decis cooptarea în firmă a lui Johan Antoniewicz.

 
Prin aceeași decizie, Pena Antoniewicz s-a retras din firmă, asociați rămânând Cristian Ioan Antoniewicz (care este și administrator) și Johan Antoniewicz.
 
Conform Registrului Comerțului, consultat pe 27 martie 2024, Pena Antoniewicz figurează și în Rabbit Prod SRL din Agigea, iar Cristian Ioan Antoniewicz figurează și Tigitrans SA, din Portul Constanța.
 
Conform termene.ro, Garden Antoniewicz SRL figurează cu două achiziții directe, ambele cu Ministerul Apărării UM 02192 (Academia Navală Mircea cel Bătrân), prima datând de la finalul lunii noiembrie 2023, iar cea de-a doua fiind noul contract încheiat pe 26 martie 2024.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Academia Navală asigură cu aproape 50.000 de euro Bricul Mircea, pentru voiajul din 2024! Asigurările de viață pentru personal, circa 23.000 de euro (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.