Cumpărări directe Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu cumpără bilet de avion și transfer aeroport Viena-hotel de la Paris Rostar SRL (DOCUMENT)

  • Paris Rostar SRL este deținută și administrată de Nicolae Paris și Zoe Paris.
Paris Rostar SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA contractul vizând asigurarea de servicii de transport și hoteliere.


Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 10.620 de lei fără TVA, adică peste 2.100 de euro, la cursul actual.


În descrierea din SEAP se precizează că este vorba despre „transfer Aeroport Viena - hotel - Aeroport Viena cazare hotel Viena 8-10 apr, 1 camera single bilet avion Otopeni Viena Otopeni, bagaj de cală inclus“.
 

Despre Paris Rostar SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 28 martie 2024, Paris Rostar SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul social în Constanța, pe strada Ion Alexandrescu și se ocupă de activități ale tur-operatorilor.


Firma are mai multe puncte de lucru în județul Constanța.


Asociați cu părți egale și administratori figurează Nicolae Paris și Zoe Paris, numele celor doi regăsindu-se și în Best Trade Service SRL, iar Zoe Paris figurând și în AFY Actual Intermed SRL.


Conform termene.ro, Paris Rostar SRL figurează cu 24 de achiziții directe (SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Universitatea Ovidius Constanța printre autoritățile contractante).


În 2022, Paris Rostar SRL a declarat patru angajați, profit peste 270.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 985.000 de lei.


În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a prelungit mandatul lui Horia Mihail Acatrinei, director economic

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.