Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

  • Alsar Pro Construct SRL a obținut, prin negociere directă, de la Primăria Grădina trei contracte.
  • irma va reabilita capelele mortuare din comuna Grădina și satul Cheia, precum și gazonul terenului de sport din comuna Grădina.
  • Valoarea celor trei contracte atribuite prin negociere directă este de 316.114,88 lei.


Primăria Grădina a atribuit, pe data de 10 aprilie 2024, trei contracte societății Alsar Pro Construct SRL. Atribuirea s-a făcut pe data de 10 aprilie 2024. Toate cele trei contracte au fost atribuite prin negociere directă, valoarea lor totală fiind de 316.114,88 lei.

Contractul „Lucrări de închidere suprafață vitrantă capelă mortuară din satul Grădina, comuna Grădina“ are o valoare de 78.905,82 lei. Atribuirea s-a făcut pe data de 10 apilie 2024. În cadrul contractului se va monta tâmplăria cu geam termopan și vor fi executate finisaje interioare și exterioare la casa mortuară din comuna Grădina. 
 
Cel de-al doilea contract - „Lucrări de închidere suprafață vitranta capela mortuara din satul Cheia, comuna Gradina“ are o valoare de 79.684,69 lei.  În cadrul contractului se va monta tâmplăria cu geam termopan și vor fi executate finisaje interioare și exterioare la casa mortuară din satul Cheia, comuna Grădina. 

Firma a obținut și contractul „Reparații și împrejmuire  suprafață activități sportive, teren de sport, din comuna Grădina“. Valoarea contractului atribuit este de 157.524,37 lei. În cadrul contractului va fi reparată suprafața gazonului, iar terenul de sport va fi împrejmuit“.

 
Despre Alsar Pro Construct SRL

 
  
Potrivit termene.ro, Alsar Pro Construct SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul social în comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu, strada Transilvaniei, nr. 135 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 

Alsar Pro Construct SRL îl are ca asociat unic pe Cosmin Alexandru Duță, iar administrator este Dumitra Duță. Numele celor doi se regăsesc în aceeași formulă și în Kmy & Cos Trading SRL.
 
Potrivit termene.ro, firma a câștigat, prin negociere directă, 20 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Primăria Grădina, Primăria Mihail Jogălniceanu și Primăria Târgușor.


În anul 2023, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 541.899 lei și un profit de 197.384 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de atribuire a celor trei contracte, publicate pe SEAP.
    
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și: 



Cumpărări directe Constanța: Alsar Pro Construct SRL din Mihail Kogălniceanu va toaleta arborii din comuna Grădina
 
Cumpărări directe: Armis Aqua SRL va încasa de la Primăria Eforie peste 350.000 de lei pentru reabilitarea foișoarelor și posturilor salvamarilor (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria, un nou contract cu Kmy & Cos Trading SRL, pentru iluminatul public

15 Feb 2024 588

Cumpărări directe Constanța Kmy & Cos Trading SRL se va ocupa de mentenanța sistemului de iluminat public din comuna Istria

14 Feb 2024 680

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL din Mihail Kogălniceanu va toaleta arborii din comuna Grădina

08 Feb 2024 649

Contract important semnat de Primăria Mihail Kogălncieanu, județul Constanța, cu o firmă din localitate

28 Sep 2023 2155