Cumpărări directe Constanța Anarecad SRL din Galați va transpune PUG-ul comunei Grădina în Sistem informatic Geografic (DOCUMENTE)


 
  • Contractul „Transpunere Plan Urbanistic General (P.U.G.) în Sistem informatic Geografic G.I.S - Comune Mici“ a fost atribuit Primăria Grădina societății Anarecad SRL.
  • Valoarea contractului este de 180.000 de lei.
  • Adelina Trif și Justinian-Petru Trif sunt asociați în Anarecad SRL.
 
Primăria comunei Grădina, județul Constanța, a semnat cu firma Anarecad SRL. Firma a obținut contractul „Transpunere Plan Urbanistic General (P.U.G.) în Sistem informatic Geografic G.I.S - Comune Mici“, în valoare de 180.000 de lei.
 
Obiectul constractului constă în realizarea unui Sistem Informatic Geografic ce integrează componenetele Planului Urbanistic General al comunei. Operațiile ce vor fi efectuate vor consta în integrarea tuturor planșelor aferente Planului Urbanistic General al comunei într-un Sistem Informatic pentru care se va crea o bază de date în care vor fi cuprinse informații din părțile scrise ale documentației urbanistice menționate mai sus, aceasta fiind în final integrată în PATJ Acestea vor fi realizate în conformitate cu normele tehnice din 15 mai 2023 pentru realizarea seturilor de date spaţiale aferente planurilor de amenajare a teritoriului judeţean.
 
 

Despre Anarecad SRL

 
 
Înființată în anul 2016, societatea are sediul social pe strada Romana, Nr. 208, Bloc Roka Residence, et. 4 din Galați și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Adelina Trif și Justinian-Petru Trif sunt asociați cu câte 50% din capitalul social. Administratorul firmei este Justinian-Petru Trif.
 
Din anul 2007 până în prezent, Anarecad SRL a obținut, perin negociere directă, 172 de contracte de la autorități publice locale. Dintre aceste 31 de contracte au fost semnate cu autorități publice din județul Constanța.
 
Printre acestea se numără Primăria Grădina, Primăria Castelu, Primăria Lumina, Primăria Carligele,  județul Vrancea,  Primăria Câmpuri Vrancea, Primăria Izvoarele, Primăria Bărșesti și altele.
 

În anul 2022, societatea cu 7 salariați a raportat o cifră de afaceri de 1.517.963 și lei și un profit de 217.446 lei.
 
Potrivit termene.ro, Adelina Trif este asociat unic și administrator în Argovia Management SRL. La rândul său, Justinian-Petru Trif este asociat în Visual Target SRL.

 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta și lista contractelor obținute de Anarecad SRL de la autorități publice locale din județul Constanța.

 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Anarecom Regioserv SRL a câștigat două contracte de la Primăria Grădina, în valoare de peste 300.000 de lei (DOCUMENTE)

Cumpărări directe Constanța: Primăria Ostrov a contractat lucrări în domeniul instalațiilor electrice de aproape 190.000 lei (DOCUMENT)

Licitații publice: Contract de peste 3 milioane de euro. Getica 95 Com SRL va furniza energie electrică municipiului Constanța (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Consiliul Local al comunei Castelu a încheiat trei contracte cu două firme din Galați. Valoarea depășește 350.000 de lei (DOCUMENTE)

07 Mar 2024 587

Cumpărări directe Constanța O firmă din Galați va realiza un Sistem Informatic Geografic ce integrează componentele PUG al comunei Lumina (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 620

Primăria Lumina, județul Constanța, contract cu o firmă din Galați. Iată ce achiziționează

03 Mar 2024 694

O firmă din Galați întocmește nomenclatorul stradal al comunei constănțene Fântânele

09 Oct 2020 3049