Cumpărări directe Constanța Ce societate se ocupă de extinderea imobilului Grădiniței Nistorești, comuna Pantelimon (DOCUMENT)

Primăria Comunei Pantelimon, județul Constanța a atribuit recent prin cumpărare directă un contract de extindere imobil Grădiniță Nistorești prin Construirea unui grup sanitar, comuna Pantelimon, județul Constanța.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Pkw Delivery Solutions.

Valoarea contractului este estimată la 81.189,88 RON

Contractul prevede efectuarea de lucrări de extindere imobil Grădiniță Nistorești prin construirea unui grup sanitar, comuna Pantelimon, județul Constanta, conform ofertei depuse și înregistrate la sediul primăriei Pantelimon (jud. Constanta) cu nr. FN/03.04.2024

Despre Pkw Delivery Solutions SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 9 aprilie 2024 societatea a fost înființată în 2019 și are sediul în strada Avram Iancu, Nr. 3 Cernavodă, Județ Constanța.

Societatea se ocupă cu „Lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide“.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 827.733 lei, profit de 238.942 de lei și 5 angajați.

Unic asociat și administrator este Mariana Chivu. Aceasta mai figurează ca asociat 45% și administrator la Smartfinanciar SRL Constanța.

Conform LicitatiaPublica.ro, societatea a obținut 23de contracte prin cumpărare directă, printre acestea fiind mai multe contracte cu Primăria Pantelimon, dar și cu primării din județele Ialomița și Dâmbovița.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 

Cumpărări directe ConstanțaPrimăria Pantelimon achiziționează servicii de proiectare balon tensiostatic (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.