Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu cumpără servicii de scanare documente A4 (DOCUMENT)


 
  • Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 120.000 lei.
 
Consiliul Local Castelu a atribuit un contract prin cumpărare directă privind achiziționarea serviciilor de scanare documente A4.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 120.000 lei.
 
Ofertatul pentru această achiziție este Arhiserv Junior SRL.
 
Despre Arhiserv Junior SRL
 
Societatea Arhiserv Junior SRL a fost înființată în anul 2009 și are sediul în municipiul Constanța, strada Dumbrava Roșie, nr. 59, ce se ocupă de „Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web și activități conexe”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați sunt Coandă Elena și Coandă Adrian Valeriu, cel din urmă fiind și administrator.
 
Coandă Adrian Valeriu mai este asociat și administrator la Junior Group SRL, Junior Emac Rent SRL, Ideea Zone SRL, titular întreprindere individuală și asociat la Ammare SRL, iar Coandă Elena mai este asociat și administrator la White Gate Cons SRL și asociat la Junior Group SRL, Junior Emac Rent SRL și Ideea Zone SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Arhiserv Junior SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.750.382 lei, cu un profit de 329.966 lei, la 17 angajați.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Licitații Constanța: Primăria Murfatlar cumpără expertiză tehnica sistem de distribuție gaze naturale (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 504

Cumpărări directe Constanța Se amenajează trei sensuri giratorii la Castelu și Nisipari (DOCUMENT)

03 Mar 2024 729