Cumpărări directe Constanța Energybas Actual SRL, din Băneasa, contract de 52.000 de euro cu Primăria Oltina pentru serviciile de iluminat din comună (DOCUMENT)

  • Energybas Actual SRL este deținută și administrată de Alexandru Manuel Dumitru.
Energybas Actual SRL și-a adjudecat prin cumpărare directă, de la Primăria Oltina, contractul pentru serviciile de întreținere a iluminatului public stradal rutier, a iluminatului stradal pietonal și a iluminatului ornamental festiv din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 260.000 de lei fără TVA, adică peste 52.000 de euro, la cursul actual.
 
În descrierea contractului se precizează că este vorba despre „servicii întreținere iluminat stradal rutier, iluminat stradal pietonal și iluminat ornamental – festiv pe o durată de cinci ani“.
 
Despre Energybas Actual SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 15 aprilie 2024, Energybas Actual SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în comuna constănțeană Băneasa și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociat unic și administrator figurează Alexandru Manuel Dumitru.
 
Conform termene.ro, Energybas Actual SRL figurează cu 28 de achiziții publice (Comuna Oltina , Comuna Castelu, Comuna Ostrov printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Energybas Actual SRL a declarat un angajat, profit peste 340.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 608.000 de lei.
 

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Negru Vodă invesește peste 145.000 de euro în stații de reîncărcare pentru vehicule electrice! Contract adjudecat de Tobimar Group SRL, din Alba (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.