Cumpărări directe Constanța Gold Buzz SRL a bătut palma cu Pimăria Mangalia. Firma se va ocupa de tranportul muncitorilor de la spații verzi (DOCUMENT)

  • Gold Buzz SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Mangalia contractul vizând transport de persoane.
  • Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 160.000 lei de lei.

Primăria Mangalia a atribuit contractul „Transport de persoane“ societății Gold Buzz SRL. Valoarea contrcatului atribuit pe data de 30 aprilie, prin negociere directă, este de 160.000 lei.
 
Contractul tresupune furnizarea serviciilor de închiriere mijloace de transport pentru muncitori, aferente perioadei 01 mai - 31 decembrie 2024, care vor asigura:

a) transportul echipelor de muncitori de la sediu GUSUP în zonele în care aceștia își vor desfășura activitățile de întreținere și curățenie a spațiilor verzi din Municipiul Mangalia și stațiunile aferente; 

b) transportul echipamentului și utilajelor necesare pentru desfășurarea activității de întreținere și curățenie în toate zonele Municipiului Mangalia, inclusiv în stațiuni. 

Serviciile vor fi îndeplinite conform cerințelor caietului de sarcini nr.27910/25.04.2024 încărcat în SEAP.


Despre Gold Buzz SRL
 

Înființată în anul 2000, firma are sediul pe strada Lavrion, Nr. 1, Bloc din Saturn și se ocupă de transporturi urbane, suburbane și metropolitane de călători. Tanasa Romica este asociat unic și administrator.


Firma a câștigat prin negociere directă de la Primăria Mangalia 12 contacte. În anul 2023, firma cu un singr salariat a declara o cifră de afaceri de 124.295 lei și o pierdere de 47.480 lei.  

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro
 
Citește și:


Cumpărări directe Constanța: Teolen Trading SRL, contract de 40.000 de euro cu Primăria Mangalia, pentru mentenanța sistemelor de irigații din oraș și stațiuni (DOCUMENT)

Schimbare de nume pentru o firmă din Mangalia. Un nou asociat cooptat în societate

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Schimbare de nume pentru o firmă din Mangalia. Un nou asociat cooptat în societate

23 Mar 2017 1416