Cumpărări directe Constanța Izolatex Construct SRL va executa lucrări de reparații la arhiva spitalului din Medgidia (DOCUMENT)

  •  Izolatex Construct SRL a obținut contractul „Lucrări de reparații curente la arhiva spitalului din Medgidia.
  • Valoarea contractului atibuit prin achiziție directă este de peste 139.000 lei.

Spitalul Municipal Medgidia a atribuit, pe data de 13 martie 2024, un contract societății Izolatex Construct SRL

Firma a obținut contractul „Lucrări de reparații curente la arhiva spitalului (lucrări suplimentare), în valoare de 139.977,18 lei.

În cadrul contractului vor fi executate următoarele lucrări:
- reparații exterioare și termosistem - tâmplărie;
- amenajări exterioare, rigola de scurgere;
- rețea scurgere exterioară + cămin de scurgere;
- desfacere, refacere instalații sanitare și termice;
- sorturi din tablă fălțuită albă.
 

Despre Izolatex Construct SRL



Cu sediul pe strada Interioară nr. 1 din 1, Constanța, firma a fost înființată în anul 2013 și desfășoară lucrări de instalații pentru construcții. Constantin Pânzaru este asociat cu 99% din capitalul social, iar Aurica Pânzaru, asociat un 1% din capitalul social. Administratorul firmei este Constantin Pânzaru.

Potrivit termene.ro, Constantin Pânzaru  mai este asociat în Sideral SRL, Izolatex SRL și Pânzaru Constantin Intreprindere Individuală. La rândul său, Aurica Pânzaru este asociată în Izolarex A.P.


Din anul 2007 până în prezent, societatea a obiținut, prin achiziție directă, 48 de contracte de la autorități publice locale
 

Printre acestea se numără:  Spitalul Municipal Medgidia,   Liceul Tehnologic Tomis, Consiliul Local Agigea, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina Grigore Antipa,   Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" Constanta și altele.

În anul fiscal 2023, Izolatex Construct SRL, cu 6 salariați, a declarat o cifră de afaceri de 3.282.012 lei și un profit net de 272.822 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.


De asemenea, în secțiunea Documente puteți consulta și lisya contractelor obținute de Izolatex Construct SRL de la autorități publice din Constanța.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

Citește și:  

Cumpărări directe: O firmă, controlată de Constantin Emilian Calotă, consilier local la Sectorul 2 București, a semnat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

Licitații Constanța: Iridex Group Salubrizare SRL, contract de aproape 900.000 de lei cu Primăria Mircea Vodă (DOCUMENT)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.