Cumpărări directe Constanța Leader’s Jus SRL, contract de consultanță în domeniul achizițiilor cu Primăria Fântânele (DOCUMENT)

  • Leader’s Jus SRL este deținută de Anamaria-Cristina Crăciun (fostă Guzgă), care și administrează firma, alături de Culina Ivanov.
Leaders Jus SRL din Constanța a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Fântânele, contractul vizând acordarea de servicii de consultanță în domeniul achizițiilor.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 72.000 de lei fără TVA, adică peste 14.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea contractului este „Prestări servicii în domeniul achizițiilor“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „servicii de consultanță în domeniul achizițiilor A. Consiliere realizarea achizițiilor directe investiții publice: 1. Consiliere realizarea formalităților de publicitate; 2. Gestionarea etapelor presupuse de lucrul cu instrumentele puse la dispoziție de SICAP; 3. Consiliere efectuarea achizițiilor directe on-line din Catalogul de produse/servicii/lucrări; semnarea electronică a documentelor legate de achizițiile publice; 4. Consiliere privind utilizarea S.E.A.P.(S.I.C.A.P.) pentru inițierea achizițiilor directe / atribuirea achizițiilor directe. Acordarea asistenței de specialitate la derularea achizițiilor directe; 5. Întocmirea draftului de referat de necesitate, fișă de date, caiet sarcini, modele formulare draftului de contract; 6. Întocmire raport de specialitate referitor la documente care însoțesc ofertele, evaluare tehnică, financiară. 7. Acordarea asistentei de specialitate la încheierea contractului de achizitie publică“
 
Despre Leaders Jus SRL
 
Potrivit termene.ro, Leaders Jus SRL a fost înființată în 2009, are sediul social în Constanța, pe strada Crinului și se ocupă de alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a.
 
Firma are un punct de lucru și în București, Sectorul 1.
 
Asociat unic figurează Anamaria-Cristina Crăciun (fostă Guzgă), care și administrează firma, alături de Culina Ivanov.
 
Anamaria-Cristina Crăciun figurează și în Jeefo Enterprise SRL și Sia Cons SRL, iar Culina Ivanov, în Consumcoop Negru Vodă Societate Cooperativă.
 

Conform termene.ro, Leaders Jus SRL figurează cu 98 de achiziții directe (Comuna Mereni, Comuna Ion Corvin, Comuna Fântânele printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Leaders Jus SRL a declarat un angajat, profit peste 276.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 580.000 de lei.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe
Constanța Reabilitarea și modernizarea gospodăriei de apă la Fântânele. Cine execută serviciile de proiectare (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța După Fânânele și Ion Corvin, Primăria Mereni primește și ea consultanță pe achiziții de la Leader’s Jus SRL (DOCUMENT)

03 Apr 2024 524

Cumpărări directe Constanța Leader’s Jus SRL asigură consultanță pe achiziții și la Primăria Ion Corvin (DOCUMENT)

02 Apr 2024 504

CNSC a decis Business Analysis & Strategy Consulting SRL rămâne consultant în proiectul de reabilitare a Muzeului de Istorie și Arheologie din Constanța

17 Apr 2020 2809