Cumpărări directe Constanța O firmă din București oferă consultanță pentru implementarea unui proiect la Cobadin (DOCUMENT)

  • Valoarea cumpărării directe este de 35.000 lei.



Comuna Cobadin (Primăria Cobadin), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din București, pentru consultanță în implementarea proiectului „Creșterea eficienței energetice sistem de iluminat public comuna Cobadin“, sistemul fiind de cumpărare directă.



Valoarea cumpărării directe este de 35.000 lei (7.040,70 euro), ofertant fiind SC Sia Cons SRL. Data publicării este 27 martie 2024, ora 10.35, iar data finalizării - 27 martie 2024, ora 10.40.

 

Despre SC Sia Cons SRL


Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 29 martie 2024, firma Sia Cons SRL a fost înființată în anul 2023, adresa sediului social este la București, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități de consultanță pentru afaceri și management“.

Asociat unic în SC Sia Cons SRL este Anamaria - Cristina Crăciun, cea care deține și calitatea de administrator.



Aceasta mai apare în Leaderʼs Jus SRL și în Jeefo Enterprise SRL, ambele din Constanța.



Platforma termene.ro informează că SC Sia Cons SRL are 12 contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 28 martie 2024).



Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Cumpărări directe Constanța
Primăria Mereni, contract cu o firmă din București și cu una din Pantelimon


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Mereni, contract cu o firmă din București și cu una din Pantelimon

26 Oct 2023 880

Afaceri Constanța O firmă înființată anul acesta a câștigat contracte la Primăria Fântânele și Primăria Ion Corvin (DOCUMENTE)

12 Oct 2023 820