Cumpărări directe Constanța Primăria Cernavodă plătește 25.000 de euro pe aplicațiile de monitorizare pentru camerele de supraveghere video. Contract cu Adora Synccity SRL (DOCUMENT)

  • Adora Synccity SRL este deținută de Gabriel Panait Dimcică și Radu Stoica, ultimul fiind și administratorul firmei.
Adora Synccity a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Orașului Cernavodă, contractul vizând furnizarea de aplicații de monitorizare pentru camere de supraveghere video.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 128.330 de lei fără TVA, adică peste 25.000 de euro.
 
Despre Adora Synccity SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 27 februarie 2024, Adora Synccity SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul social în București, Sector 6, strada Piatra Craiului, nr. 35 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Adora Synccity SRL este deținută de Gabriel Panait Dimcică și Radu Stoica, cel din urmă fiind și administrator.
 
Numele lui Gabriel Panait Dimcică se leagă și de Codrul SRL (administrator), iar cel al lui Radu Stoica, de Aico Direct Concept SRL, Realpath SRL și, respectiv, Concept Building Strategies SRL.
 
În 2022, Adora Synccity SRL a declarat un angajat, profit peste 920.000, iar cifra de afaceri a depășit 2,42 de milioane de lei.
 
Potrivit termene.ro, Adora Synccity SRL figurează cu patru contracte publice (Comuna Mihail Kogălniceanu, Techno Volt SRL, Euro Quip International SRL și Simitech International SRL autorități contractante).
 

Conform licitatiapublica.ro, Adora Synccity SRL figurează cu trei achiziții directe în județul Constanța, începând cu anul 2021.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor publice din județul Constanța al Adora Synccity SRL, conform licitatiapublica.ro.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
SC Theotop SRL, servicii de cadastru și topografie pentru imobile din Cernavodă (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.