Cumpărări directe Constanța SC Apă Canal Proiect SRL, contract de 110.000 lei cu Primăria Năvodari (DOCUMENT)

  • Firma Apă Canal Proiect SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.


Orașul Năvodari (Primăria Năvodari), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Elaborare studiu de fazabilitate pentru construire rețea de canalizare menajeră (extindere), stație de pompare și conductă de refulare“, sistemul fiind de cumpărare directă.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, în temeiul prezentei achiziții, se va presa serviciul de elaborare studiu de fazabilitate pentru construire rețea de canalizare menajeră (extindere), stațiue de pompare și conductă de refulare - zona Mamaia Nord - str. D 25, alee de acces Bdul Mamaia Nord, str. M 3, str. M5, oraș Năvodari, județul Constanța.


Elaborarea documentației se va face în temeiul aprobării HCL nr. 28/2.02.2023 privind aprobarea notei conceptuale și a temei de proiectare pentru obiectibul de investiție „Construire rețea de canalizare menajeră (extindere), stație de pompare și conductă de refulare - zona Mamaia Nord - str. D 25, alee de acces Bdul Mamaia Nord, str. M 3, str. M5, oraș Năvodari, județul Constanța“.


Potrivit sursei citate, amplasamentul rețelei de canalizare menajeră, stație de pompare și conductă de refulare se va situa pe str. D 25, tronson 7, str. D 26, alee de acces Bdul Mamaia Nord, str. M 3, str. M 5, regăsindu-se la pozițiile 433, 435, 416, 415, 546 din HG 903/2021. Studiul de fazabilitate va cuprinde cel puțin o stație de pompare ape uzate complet echipată. Valoarea estimată pentru prestarea serviciului nu cuprinde TVA.


Valoarea cumpărării directe este de 110.000 lei (22.148,39 euro), ofertant câștigător fiind SC Apă Canal Proiect SRL. Data publicării este 13 martie 2024, ora 9.36, iar data finalizării - 13 martie 2024, ora 10.56.
 

Despre SC Apă Canal Proiect SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 15 martie 2024, firma Apă Canal Proiect SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 

Asociat unic în SC Apă Canal Proiect SRL este Cristian Andrei, iar calitatea de administrator este deținută de Marius - Iulian Andrei.


Cristian Andrei mai apare în Branșamente Apă Canal SRL, iar Marius - Iulian Andrei mai apare în Apă și Canal Expert Proiect SRL, Andrei Proiect SRL, Branșamente Apă Canal SRL și Consultanță și Proiectare Apă și Canal SRL.
 
În 2022, SC Apă Canal Proiect SRL a avut o cifră de afaceri de 788.519 lei, un profit de 274.440 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 3.

Platforma termene.ro informează că SC Apă Canal Proiect SRL are 11 contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 14 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța


Citește și:

SC Apa Canal Proiect SRL proiectează branșamentele și sistemul de canalizare ale Cazinoului din Constanța (DOCUMENTE)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Averea și interesele fostului comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța, Ileana Andrei (DOCUMENTE)

02 Feb 2023 1858

SC Apa Canal Proiect SRL proiectează branșamentele și sistemul de canalizare ale Cazinoului din Constanța (DOCUMENTE)

28 Jan 2022 3892

Proiect - platforma ecologica, bazin de stocare, canal colector a dejectiilor, imprejmuire din sarma ghimpata, alimentare cu apa - 16.07.2013

02 Jun 2014 1509