Cumpărări directe Constanța Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Vodă, achiziție de echipament sportiv de la firma unui fost handbalist (DOCUMENT)


 
  • Valoarea cumpărării directe este de 13.475 lei (2.712,30 euro), ofertant câștigător fiind SC Fratelli Sports SRL, firmă controlată de Bogdan - Radu Voina și Cătălin - Lucian Geantă.
 
Școala Gimnazială nr. 1 Mircea Vodă, din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din București pentru „Echipament sportiv - premii“, sistemul fiind cel de cumpărare directă.
 
Achiziția vizează treninguri Zeus (55 de bucăți) și tricouri bumbac Zeus (220 de bucăți).
 
Valoarea cumpărării directe este de 13.475 lei (2.712,30 euro), ofertant câștigător fiind SC Fratelli Sports SRL. Dată publicare: 08.04.2024, ora 9:21, dată finalizare: 08.04.2024, ora 9:36.  
 
Despre Fratelli Sports SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 11 aprilie 2024, Fratelli Sports SRL a fost înființată în anul 2009, are adresa în București, iar activitatea principală este „Comerț cu ridicata al îmbrăcămintei și încălțămintei“.
 
Conform sursei citate, în Fratelli Sports SRL asociați sunt Bogdan - Radu Voina (cu 60%), care are și calitatea de administrator, și Cătălin - Lucian Geantă (cu 40%).
 
Bucureșteanul Bogdan - Radu Voina este fost handbalist, fiul lui Radu Voina, fostul mare handbalist și antrenor român. Bogdan Voina a jucat la Steaua, dar și în Franța, la Selestat și Strasbourg, iar în 2022 a candidat la președinția Federației Române de Handbal, alegerile fiind câștigate de Constantin Din.  
 

În 2022, Fratelli Sports SRL a avut o cifră de afaceri de 8.103.226 lei, un profit de 608.559 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 8.

Bogdan - Radu Voina mai apare în două societăți în funcțiune, Voina Sport SRL și Handbalvolei Events SRL, iar Cătălin - Lucian Geantă în alte trei: Stranieri SRL, Premier Dirigeant SRL și Handbalvolei Events SRL.


Platforma termene.ro informează că firma Fratelli Sports SRL are în jur de 4.200 de contracte câștigate - achiziții directe și în jur de 40 de contracte câștigate – achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 10 aprilie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
O firmă din București îi furnizează CSM Constanța articole și echipament de sport (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța O firmă din București îi furnizează CSM Constanța articole și echipament de sport (DOCUMENT)

14 Nov 2023 1085