Cumpărări directe Constanța Stan Leader Construct SRL repară, cu peste 85.000 de euro, un trotuar și un drum în Ovidiu (DOCUMENT)

  • Stan Leader Construct SRL este înființată, deținută și administrată de Iulian Marian Stan.
Stan Leader Construct SRL, din Viișoara, a încheiat recent, prin cumpărare directă, cu Primăria Ovidu, două contracte vizând reparații la carosabilul străzii Arțarului, respectiv lucrări de reparații la trotuarul pietonal de pe strada Primăriei.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului vizând strada Arțarului este de 178.823 de lei fără TVA (peste 35.000 de euro), iar cea a contractului pentru trotuarul pietonal, de 232.870 de lei fără TVA (peste 46.000 de euro).
 
În descrierea contractului „Lucrări de reparație a carosabilului străzii Arțarului“, se precizează că acesta presupune „demontat bordri carosabile, excavat cărat moloz, montat borduri carosabile, montat piatră, montat armătură, turnat beton la trotuar, turnat asfalt, trasaj parcare“.
 
Totodată, în descrierea contractului „Lucrări de reparație a trotuarului pietonal pe str. Primăriei, în orașul Ovidiu“, se arată că este vorba despre „demontat bordri carosabile, excavat, cărat moloz, montat borduri carosabile, montat piatră, montat armătură, turnat beton“.
 
Despre Stan Leader Construct SRL
 
În vara 2021, Stan Leader Construct SRL s-a ocupat de lucrările de renovare a Postului de Poliție Cobadin.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 26 februarie 2024, Stan Leader Construct SRL a fost înființată în anul 2019, are sediul social în Viișoara (comuna Cobadin), pe strada Zambilelor și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Iulian Marian Stan, acesta fiind și fondatorul societății (MOf. 4242/09.10.2019).
 

În 2022, Stan Leader Construct SRL a declarat șapte angajați, profit peste 430.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,65 de milioane de lei.
 
Conform licitatiapublica.ro, Stan Leader Construct SRL figurează cu 28 de achiziții directe, începând cu anul 2020, acestea fiind cu entități din județul Constanța.

 
În Secțiunea Document poate fi consultat tabelul achizițiilor directe Stan Leader Construct SRL, potrivit datelor furnizate de licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Ovidiu, județul Constanța, închiriază autobasculantă și minibuldoexcavator (DOCUMENT)
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Școala Gimnazială din satul Culmea, reabilitată de Leader Construct SRL. Primăria Ovidiu va achita peste 3 milioane de lei (DOCUMENTE)

29 Mar 2024 579

Cumpărări directe Constanța Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada" a semnat cu Art By Fuego SRL. Contract, în valoare de 20.000 de lei (DOCUMENT)

29 Mar 2024 634

IPJ Constanța renovează Arestul și Serviciul pentru Imigrari și schimbă gardul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate! Firmele câștigătoare

06 Jun 2023 1800