Cumpărări directe Metasoft Plus SRL va furniza Primăriei Constanța servicii de întreținere și reparații de software (DOCUMENTE)

  • Metasoft Plus SRL a obținut de la Primăria Constanța contractul „Serviciul de asistență tehnică, actualizare și mentenanță lunară pentru «Aplicație informatică pentru gestionarea documentelor operate de către Serviciul Autorizare Activități Economice»".
  • Societatea este deținută de Călin Aurel Florescu și Manuela Carmen Florescu.
 
Municipiul Constanța a semnat cu firma Metasoft Plus SRL. Societatea, controlată de Călin Aurel Florescu și Manuela Carmen Florescu, și-a adjudecat contractul „Serviciul de asistență tehnică, actualizare și mentenanță lunară pentru «Aplicație informatică pentru gestionarea documentelor operate de către Serviciul Autorizare Activități Economice»".
 
Valoarea contractului atribuit prin negociere directă, pe data de 19 martie, este de 24.000 lei.
 

 
Despre Metasoft Plus SRL

 
 
Înființată în anul 1992, firma Metasoft Plus SRL are sediul social pe strada Bratislava, nr. 18, Ap. B10, Constanța și desfășoară activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client). Asociați în firmă sunt Călin Aurel Florescu, cu 98% din capitalul social, și Manuela Carmen Florescu, cu 2% din capitalul socilal.
 
Adfministratorul Metasoft Plus SRL este Călin – Aurel Florescu. Potrivit termene.ro, Călin – Aurel Florescu mai este asociat în Metasoft Expert SRL,  Liru Soft SRL,  Internetic SRL și Qsoft MC SRL.
 
La rândul său, Manuela Carmen Florescu este asociată în  Metasoft Expert SRL, Liru Soft SRL, Internetic SRL și Qsoft MC SRL.
 
Din anul 2007, firma a obținut, prin negociere directă, 85 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral și altele.
 
La Constanța, firma a câștigat, prin negociere directă, 7 contracte.

 
În anul 2023, firma cu 3 salariați a declarat o cifră de afaceri de 567.981 lei și un profit de 203.010 lei.
 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP.
 
De asemenea, în secțiunea Documente puteți vizualiza și lista contractelor obținute de firmă de autorități publice locale din Constanța.
 
De asermenea, în secțiunea Documente puteți consuilta lista contractelor adjudecate, prin negociere directă, de firmă de la autorități publice locale din Constanța.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: Decolmat Instal SRL, cu un singur salariat în 2022, va repara conductele de apă din comuna Poarta Albă (DOCUMENTE)

Cumpărări directe: Casa Bulgărească Lipnița - Canlia, păzită de Direcția de Pază a Județului Constanța. Contractul, atribuit de Centrul Cultural Teodor „T. Burada“ (DOCUMENTE)

Cine a câștigat contractul de dirigenție de șantier pentru modernizarea și modificarea fațadei Galeriei de Artă de pe strada Ștefan cel Mare din Constanța?(DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Metasoft Plus va furniza servicii de dezvoltare software către DGASPC Constanța

08 Jun 2021 3038