După contractul cu Primăria Constanța, Theotop SRL se va ocupa și de înregistrarea în sistemul de cadastru la Cernavodă (document)

  • Theotop SRL a semnat un contract cu Primăria Cernavodă
 
Primăria orașului Cernavodă a atribuit, în urma unei licitații publice, un contract pentru servicii de înregistrare sistematică a imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară.
 
Atribuirea a avut loc pe 24 noiembrie 2021, dar rezultatul final a fost făcut public pe 3 decembrie. Valoarea finală a achiziției a fost de 134.446,32 lei. Firma câștigătoare este Theotop SRL.
 
Theotop SRL are sediul social în București. Capitalul social al firmei este de 600 de lei, cu un număr de 60 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei.

Asociaţi în firmă sunt Teofan Manolache, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25%, Valeriu Marian Manolache, cu o cotă de participare de 75%. Primul dintre asociați are și calitatea de administrator.

Activitatea principală a firmei constă în „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea”.

În 2020, societatea a raportat o cifră de afaceri de 4.047.457 lei și un profit de 167.370 lei.

Potrivit www.confidas.ro, Theotop SRL a încheiat 80 contracte de achiziții publice în valoare totală de 21.334.143,31 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.   În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

O firmă din Bucureşti se va ocupa de serviciul de cadastru pentru Primăria Constanța. Nu este la prima achiziție din bani publici

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Bucureşti se va ocupa de serviciul de cadastru pentru Primăria Constanța. Nu este la prima achiziție din bani publici

20 Nov 2021 2389

Primăria Cernavodă a semnat un contract cu o firmă din București pentru servicii de cadastru (document)

26 Jul 2021 2127

O firmă din Bucureşti se va ocupa de serviciul de cadastru pentru Primăria Cernavodă (document)

04 Sep 2019 1653

Asocierea Theotop - ESRI România - Synergetics Corporation elaborează Registrul local al spaţiilor verzi din Constanţa (document)

19 Mar 2019 1874