Grădinița Roboțel din Constanța își schimbă instalația electrică! Câți bani a alocat (DOCUMENT)

Sursa foto: PexelsFirma Instal Electroclima din Constanța a obținut contractul pentru înlocuirea instalației electrice de la Grădinița Roboțel din Constanța.

Potrivit Licitația Publică.ro, contractul a fost atribuit prin cumpărare directă, valoarea estimată fiind de 172.501,53 lei.

Contractul prevede înlocuirea instalațiilor electrice de la Gradinița Roboțel- Constanța, conform soluției prezentate de către SC Instal Electroclima. Mai exact este vorba despre proiectare instalații electrice, înlocuire cablaje instalații, înlocuire prize și întrerupătoare, furnizare și montare corpuri de iluminat, montaj paratrăsnet și priza de pământ, furnizare și configurare montaj iluminat exterior cu proiectoare, reparații și vopsitorii lavabile acolo unde este cazul.

Societatea căreia i-a fost atribuit contractual este Instal Electroclima din Constanța.
 
Despre Instal Electroclima Constanța
 
Potrivit datelor furnizate de Termene.ro, societatea are sediul social în municipiul Constanța, strada Vulturului. Domeniul de activitate îl reprezintă lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer condiționat.
 
Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri de 865.394 lei (în creștere cu 27% față de anul 2020), profit de 90.045 lei (în creștere cu 4391% față de anul precedent) și 2 angajați (în scădere cu 34% față de anul 2020).
 
Asociați în cadrul firmei sunt Emil Eremia cu 95% și Anca-Georgiana Gheorghe, cu 5%. Emil Eremia este și amdinistratorul firmei. Numele acestuia mai apare și în cadrul societății Alpha Construct IND. S.R.L. unde este asociat unic.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Atenție părinți! Reînscrierea copiilor în învățământul preșcolar, începe mâine. Calendarul oficial
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grădiniţa cu Program Normal „Roboţel” din Constanța angajează

24 Mar 2021 3018

Constanța. Patru cazuri de infectare cu coronavirus la Grădiniţa „Roboţel”

15 Feb 2021 3638

Post vacant la Grădiniţa cu Program Normal „Roboţel” din Constanţa. Când este programat concursul

24 Dec 2017 2361