Greensoft SRL din Constanța a bătut palma cu SPIT! Ce va furniza? (DOCUMENT)

  • Achiziția se va finaliza prin încheierea unui contract de achiziție publică cu un singur operator economic.
  • Valoarea finală a achiziției este de 119.315,33 lei, iar firma câștigătoare este Greensoft SRL
 
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru servicii de mentenanță la echipamentele informatice aflate în dotarea autorității contractante, inclusiv intervenții, furnizare și instalare piese de schimb compatibile cu echipamentele informatice, furnizare accesorii/consumabile compatibile cu echipamentele informatice.
 
Achiziția se va finaliza prin încheierea unui contract de achiziție publică cu un singur operator economic.
 
Obiectul achiziției constă în:
- asigurarea unor servicii de mentenanţă periodică, inclusiv intervenții (după caz) constând în verificarea atât a echipamentelor informatice aflate în garanție, având drept scop păstrarea caracteristicilor inițiale şi funcţionarea acestora în parametrii stabiliți de fabricant cât și a echipamentelor informatice care nu se mai află în termenele de garanție, în vederea funcţionării normale în continuare a acestora;
- furnizarea, respectiv înlocuirea pieselor constatate ca fiind defecte în urma prestării serviciilor de mentenanţă periodică, inclusiv a intervențiilor (după caz) sau a solicitării de către autoritatea contractantă;
- furnizarea de accesorii/consumabile compatibile cu echipamentele informatice (tastaturi, mouse-uri, flash drivere, etc) având drept scop prelucrarea/stocarea informațiilor.
 
Valoarea finală a achiziției este de 119.315,33 lei, iar firma câștigătoare este Greensoft SRL. Contractul a fost atribuit la data de 6 iunie 2023.
 
Greensoft SRL
 
Potrivit datelor oficiale, Greensoft SRL se ocupă de repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice și este controlată de Bogdan Niculae, asociat unic și administrator. Firma are sediul social pe strada I.L. Caragiale nr. 55, din Constanța și a fost fondată în anul 2004.

 
Pentru anul 2021, compania Greensoft SRL a declarat un profit de 177.023 de lei, la o cifră de afaceri de 3,7 milioane lei și un număr de 25 de salariați.  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Greensoft SRL, contract important la Administrația Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sucursala CF Constanța cumpără servicii de reparații, revizii tehnice și service pentru sistemele de detecție semnalizare a incendiilor. Cine sunt câștigătorii (DOCUMENT)

26 Jan 2024 915

Greensoft SRL, contract important la Administrația Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

02 Nov 2022 1408

Greensoft SRL câștigă un contract de achiziții publice și de la SPIT Constanța

21 May 2022 2484

Un nou contract încheiat între Greensoft SRL și CN Administrația Porturilor Maritime SA Constanța (document)

12 Oct 2021 2557

CN APM SA Constanța a semnat un contract cu firma Greensoft SRL (document)

16 Sep 2021 2928