Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Iarna nu-i ca vara! Cât ne costă luminițele de Crăciun din Constanța? Totul despre firma abonată la bani publici (documente)

Primăria municipiului Constanța a publicat contractile încheiate cu câștigătorul licitațiilor pentru iluminatul de sărbători din municipiul Constanța.
 
Contractul este împărțit pe trei loturi și are o valoare totală de 4.618.404 lei fără TVA.
Firma câștigătoare, Luxten Lighting Company SA, va asigura iluminatul și ornamentele specifice sărbătorilor de iarnă în Piața Ovidiu, în Parcul Tăbăcărie (Orășelul Copiilor) precum și în municipiu, pe bulevarde, prin montarea de instalații luminoase la rețeaua de iluminat public existentă (vezi secțiunea “Documente”).
 

Luxten Lighting Company SA

 
Potrivit Registrului Comerțului, acționarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică, Claudiu Nicolae Rădulescu și Listă Persoane Fizice și Juridice. Persoane împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere și vicepreședinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere și președinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat și președinte al directoratului, Silvian Șerbănescu, vicepreședinte al directoratului, și Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalații electrice“.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Citește și:


Contractul de întreținere a sistemului de iluminat public derulat de Luxten Lighting Services se apropie de final Primăria Constanța pregătește o nouă licitație!

Problema iluminatului public ar trebui soluționată definitiv! Luxten Lighting Company a „primit“ contractul de mentenanță pentru 12 luni
 
Luxten Lighting Company, câștigătoare pe bandă rulantă a contractelor de iluminat la Constanța. Asigură ornamentele și pentru „Țara Piticilor“ (document)

A fost adjudecat contractul pentru lotul I. Iluminatul festiv a revenit și anul acesta societății Luxten Lighting Company
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

River Transnav, un nou contract pentru întreținerea sistemului de irigații din municipiul Constanța (document)

10 Apr 2020 204

După ce s-a adresat instanței de judecată Sport Turism SRL bifează un nou contract cu Primăria Constanța. Câți bani va încasa pentru tăierea, toaletarea și corecția arborilor (documente)

10 Apr 2020 933

Primăria Constanța continuă și astăzi dezinfecția în oraș

09 Apr 2020 693

Primăria Municipiului Constanța începe distribuirea tichetelor RESPECT

09 Apr 2020 634

Dispozitive mobile cu apă și săpun, amplasate de Primăria Constanța în mai multe zone din oraș

09 Apr 2020 583

Răspuns negativ primit de Prompt Tur SRL de la Primăria Constanța. Este vizată o investiție imobiliară pe strada Smaraldului

09 Apr 2020 294

Încep lucrările de reabilitare termică a Școlii Gimnaziale nr. 8 din municipiul Constanța

09 Apr 2020 1364

Modificări importante în magazinul Lidl de pe șoseaua Mangaliei din Constanța. Detalii

08 Apr 2020 1655

O firmă din București a abandonat lucrările și s-a făcut nevăzută. Primăria Constanța reia demersurile pentru modernizarea și dotarea LPS „Nicolae Rotaru”

08 Apr 2020 1431

Primăria Constanța pregătește accesarea surselor de finanțare pentru modernizarea rețelelor termice de transport și distribuție din municipiu

08 Apr 2020 2781

Primăria Constanța așteaptă sesizări și observații. Planul Urbanistic Zonal pentru marile bulevarde, în consultare publică

07 Apr 2020 350

Se modifică blocul de patru etaje ridicat de Astoria Residence SRL pe strada Budapesta din Constanța

07 Apr 2020 347

Câți bani oferă Primăria Constanța pentru întreținere și reparații autoturisme

07 Apr 2020 715

PUZ-ul inițiat de Chira Cristina Hagi, analizat de Primăria Constanța. A fost făcut public raportul consultării publicului

07 Apr 2020 1508

Stelian Ion (USR) - „I-am trimis primarului Făgădău un ghid referitor la procedura de toaletare. Nu a ținut cont și continuă să ciopârțească arborii din oraș”

07 Apr 2020 2221