Combaterea criminalitatii in achizitiile publice

Iată care sunt firme câștigătoare ale licitației organizată de Unitatea Militară 02022 (document)

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Unitatea Militară 02022 din Constanța a organizat o licitație restrânsă pentru „Servicii de reparații motoare tip MB 836 li MB 820”. Au fost depuse trei oferte, toate fiind admisibile. Potrivit licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a fost „prețul cel mai scăzut”. Valoarea totală la care a fost atribuit contractul este de 1.403.188 de lei, fără TVA.   
 
Firmele câștigătoare: Service Faur SRL, SC B.M.V. Olimpia SRL, Navotec SRL
 
Service Faur SRL, o societate cu capital privat din Bucureşti, constituită în anul 1997 de inginerul Vasile Nicodim. Societatea se ocupă cu „repararea și întreținerea altor echipamente de transport n.c.a.”. Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului trecut a înregistrat o cifră de afaceri de 10.714.527 de lei, cu un profit net de 443.887 de lei şi niciun angajat. Firma înregistrează și datorii de 7.010.191 de lei.
 
SC BMV OLIMPIA SRL a fost înmatriculată în anul 1994, cu sediul în Galați, strada N. Alexandrescu. Firma are un capital de 10.000 de lei, integral vărsat. Asociații firmei sunt Olimpia Spiță (25/25%) și Valentin Belciuganu (75%/75%). Persoane împuternicite sunt Mărgărit Belciuganu, Olimpia Spiță, Valentin Belciuganu. Conform vrajitorul.eu, firma a raportat a finalul anului trecutm o cifră de afaceri de 964.166 de lei, cu un profit net de 299.636 de lei și un număr mediu de nouă salariați. Firma înregistrează și datorii în valoare de 99.568 de lei și se ocupă de „repararea și întreținerea navelor și bărcilor”.
 
Navotec SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în 1991 și are sediul în Portul Constanța, sector nord. Firma are un capital de 900 de lei, integral vărsat. Asociații firmei sunt Victor Alexandrov (10%/10%), Dănuț Safciuc (60%/60%) și Dumitru-Radu Micu (30%/30%). Persoană împuternicită este Safciuc Dănuț, Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 3.309.764 de lei, cu un profit net de 1.218.890 de lei și un număr mediu de 13 salariați. Firma are ca domeniu de activitate „repararea și întreținerea navelor bărcilor”. 

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

a-mirabilis

19 Sep, 2016 05:50

am totusi o nedumerire .Cum se face ca marina militara avand ,daca nu in parohie,in subordine,doua institutii de invatamant,Academia Navala si Scoala de Maistrii, comandate de doctori in ale stiintei cu functii babane si o baza de reparatii ,parca,apeleaza pentru a le repara motoarele la niste firme de pe aiurea.cu niste muncitori calificati la locul de munca.Nu mai vorbesc de personalul care a exploatat acele motoare si care ar putea face ceva util in loc sa vaneze ...carcalacii/

Articole asemanatoare

Investiţie de peste 3,5 milioane de lei IGPF va repara trei nave de patrulare de la Mangalia (document)

30 Sep 2014 2375