ISU Dobrogea, contracte cu Autoklass Center și Cardinal Motors Constanța, pentru întreținerea autospecialelor (DOCUMENTE)

 
 
 
  • Cardinal Motors Constanța SRL a fost înființată în 2015, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 79, iar obiectul de activitate este reprezentat de întreținerea și repararea autovehiculelor.
 
 
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța a semnat cu Cardinal Motors Constanța SRL contractul subsecvent nr. 2 pentru servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor din parcul ISU Dobrogea, marca Volkswagen.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală este de 20.577,65 de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, Cardinal Motors Constanța SRL a fost înființată în 2015, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Ferdinand nr. 79, iar obiectul de activitate este reprezentat de întreținerea și repararea autovehiculelor.
 
Potrivit Termene.ro, asociații Cardinal Motors Constanța SRL sunt: Caragheorghe Dumitru, Batariga Marius-Adrian, Carataș Ionut, Alexandru Șerban, Ciontea Nicolae-Cătălin, Băltățeanu Nicolae, Culea Mihai, Herenciuc Marian, Neculae-Zguma Camelia și Barsan Liviu-Corneliu.
 
Administratori Cardinal Motors Constanța SRL sunt: Băltățeanu Nicolae, Carataș Ionuț și Neculae-Zguma Camelia.
 
Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 238.711 de lei.
 

Cardinal Motors Constanța SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se numără: Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița, Ministerul Apărării, Casa de Asigurări de Sănătate Tulcea, dar și Inpectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei“ al județului Călărași.
 
Potrivit Termene.ro, Băltățeanu Nicolae mai apare în Candoo Marketing SRL, iar Batariga Marius-Adrian figurează în Electronix Com SRL.

 
Asta în timp ce Carataș Ionuț apare în Mixt Rent SRL.
 
Caragheorghe Dumitru mai apare în Cardinal Motors SRL, firmă aflată în reorganizare judiciară.
 
Autoklass Center SRL se va ocupa de întreținerea autospecialelor Mercedes Benz  
 
De asemenea, ISU Doobrogea a semnat și un contract subsecvent pentru servicii de reparare și de întreținere a autospecialelor din parcul ISU Dobrogea, marca Mercedes Benz.
 
Contractul subsecvent a fost semnat cu SC Autoklass Center SRL, valoarea totală a contractului/lotului fiind de 11.694,50 de lei.
 
Despre Autoklass Center SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 31 martie 2023, Autoklass Center SRL București a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în București, Sectorul 4, Splaiul Unirii, având ca obiect de activitate comerț cu autoturisme și autovehicule ușoare (sub 3,5 tone).
 
Asociați în firmă sunt Romstal Investment SRL, Perini Lang Holding SRL, Framan SRL, Ovidiu Gavril Henter, Thomas Jurgen Schunn și Roberto Daniel Grecu.
 
Administratori sunt Corneliu Florin Paraschiv și Roberto Daniel Grecu.
 
În 2021, societatea a declarat 444 de angajați, profit peste 38,16 milioane de lei și cifra de afaceri peste 974,90 de milioane de lei.
 
Firma are mai multe puncte de lucru sau sucursale în țară, inclusiv în Constanța, sediul fiind pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 133.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Autoklass Center SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 67.198.539,15 lei, iar printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă se numără Administrația Prezidențială, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna, Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații, dar și altele.
 
Grecu Roberto Daniel mai apare în Axis Classic Auto SRL, iar pe Henter Gavril Ovidiu îl mai găsim în Romstal Mures SRL, City Garden Distribution SRL, Dezim Development SRL, Romstal Investment SRL și în Romstal Imex SRL.
 
Schunn Thomas Jurgen figurează în Schunn International SRL, Schunn International Insurance - Agent de Asigurare SRL și în Auto Schunn SRL.
 
SC Framan SRL Brescia Sucursala Bucuresti apare în Romstal Mure SRL.
 
Romstal Investment SRL apare în I.O.S. Software Solutions SRL, Land & Buildings Real Estate SRL, Central Service Instal SRL, City Garden Distribution SRL, Dezim Development SRL, Belform Prod SRL și în Valrom Industrie SRL.
 
Perini Lang Holding SRL figurează în Romstal Mures SRL, I.O.S. Software Solutions SRL, Dezim Development SRL, Romstal Investment SRL, Axis Classic Auto SRL, Sostenia SRL, Sostenia Nature SRL, Soline Distribution SRL, Finlang Capital SRL, Awe Air Water Earth SRL, Romstal Imex SRL și Sostenia Blue Earth SRL.
 
În final, Paraschiv Corneliu Florin apare în Axis Classic Auto SRL, în Global Balans SRL, dar și în Ochia Expert Contabil SRL.
 
Autoklass Center SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: Confort Urban SRL, Ministerul Apărării, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului - Sector 5, Liceul Cobadin, Serviciul pe Protecție și Pază, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA și Penitenciarul Ploiești.  
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Se modernizează sediul Poliției de Frontieră din Băneasa! Iată cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Incendiu la o casă din Mangalia, județul Constanța. Fumul este vizibil din Vama Veche (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 533

„Iepurașul pompier” la Constanța Concursuri, premii, super-eroi și multe surprize pentru cei mici (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 371

Incendiu la o casă din municipiul Constanța. Au intervenit pompierii

27 Apr 2024 423

Județul Constanța Atenție, șoferi! Accident rutier pe DN 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1446

Condamnare definitivă pentru un fost angajat al ISU Dobrogea! 12 ani şi 6 luni de închisoare

26 Apr 2024 560

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 714

ISU Constanța – Incendiile pot pune în pericol viețile omenești!

24 Apr 2024 389

Incendiu la un boiler, în Satu Nou, județul Constanța

23 Apr 2024 558

Aproape 160 de misiuni executate de pompierii militari din Constanța, în perioada 19-21 aprilie

22 Apr 2024 323

Intervenție a pompierilor ISU Constanța în Cimitirul Central. Ce s-a întâmplat (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 1384

Accident rutier în Eforie Nord, județul Constanța. O mașină a ieșit de pe carosabil și a intrat în peretele unei case

20 Apr 2024 975

UPDATEAccident în dreptul Hanului Morilor, județul Constanța. O mașină a părăsit carosabilul

19 Apr 2024 726

UPDATE Incendiu în localitatea Băltăgești, județul Constanța

17 Apr 2024 479

Știri Constanța Un pompier aflat în timpul liber a sărit în ajutorul bărbatului rămas captiv în urma accidentului de la Castelu (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 1027

În Județul Constanța Locuitorii din satul Conacu deplâng dispariția tânărului spânzurat (VIDEO)

15 Apr 2024 1184