Izobat Delta SRL, administrată de Hubati Tudor, director adjunct al Administrației Zonei Libere Sulina, contract la Garda de Coastă! (DOCUMENT)

  • Izobat Delta SRL a fost fondată în luna iulie a anului 2017, se ocupă de transporturi de pasageri pe căi navigabile interioare și este controlată de Hubati Tudor, cu 90 %, din Tulcea, și de Lupu Andrei-Nicolae, cu 10 %, tot din Tulcea. Ca administrator apare Hubati Tudor, acesta fiind director adjunct al Administrației Zonei Libere Sulina.


Garda de Coastă achiziționează de la SC Izobat Delta SRL (unde acționar este Hubati Tudor, director adjunct al Administrației Zonei Libere Sulina) serviciu de ranfluare, remorcare, ridicare pe cheu și dezmembrare ambarcațiune tip pescador.


Conform licitatiapublica.ro, serviciul va fi asigurat de compania Izobat Delta SRL, din Tulcea, care va încasa 130.000 de lei.


Detalii:


Serviciul de ranfluare, remorcare, ridicare pe cheu și dezmembrare ambarcațiune tip pescador, cu corp de lemn, L=12m, l=4,30m, aflată la Grupul de Nave Sulina, portul Sfântu-Gheorghe: ranfluarea navei, obținerea permisului de navigație, remorcarea navei în zona în care va fi dezmembrată, ridicarea pe mal cu o macara autopropulsată, curățarea cocii cu apă sub presiune pentru îndepărtarea stratului de scoică și vegetație, colectarea resturilor vegetale și animale rezultate în urma curățării cocii, transportul și predarea acestora către un operator specializat pentru colectarea deșeurilor menajere, demontarea suprastructurilor metalice și transportul acestora în zona în care pot fi debitate conform standardelor pentru a fi acceptate de operatorul autorizat spre valorificare, colectarea deșeurilor hidrocarburi din tancuri, motoare, linie axială, degazarea tancurilor de combustibil, demontarea tancurilor de combustibil, a motorului și a liniei axiale, transportul acestora în zona de debitare, debitarea și sortarea deșeurilor rezultate, demontarea cablurilor electrice, aparaturii electronice, a hublourilor, sortarea deșeurilor rezultate, transportul și predarea acestora către operatorul autorizat, dezmembrarea manuală a cocii, a suprastructurii de lemn, sortarea deșeurilor rezultate, transportul și predarea acestuia către operatorul autorizat și curățarea zonei în care s-a efectuat dezmembrarea.


Despre Izobat Delta SRL


Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 16 februarie 2024, SC Izobat Delta SRL a fost fondată în luna iulie a anului 2017, se ocupă de transporturi de pasageri pe căi navigabile interioare și este controlată de Hubati Tudor, cu 90 %, din Tulcea, și de Lupu Andrei-Nicolae, cu 10 %, tot din Tulcea.


Ca administrator apare Hubati Tudor, acesta fiind director adjunct al Administrației Zonei Libere Sulina. https://www.azlsulina.ro/declara-ii-de-avere-si-de-interese.html


Hubati Tudor și Lupu Andrei-Nicolae mai apar, potrivit Termene.ro, în Batinav Delta SRL și în Imobiliar Delta Trade SRL, din Tulcea. În trecut a figurat în Navinspect SRL și în Cristuff SRL, ambele radiate.


Recent, Izobat Delta SRL a prestat servicii de demolare de nave pentru Garda de Coastă, în valoare de 55.000 de lei, potrivit Termene.ro.


Pentru anul 2022, Izobat Delta SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 54.490 de lei și un profit net de 42.668 de lei, potrivit Termene.ro.


Despre Garda de Coastă


Garda de Coastă este structura regională, subordonată Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, cu competența în zona de 30 kilometri de la frontiera de stat a României spre interior, pe raza județelor Constanța și Tulcea, la Marea Neagră și în zona de 10 kilometri de o parte și de alta a malului Dunării pe raza județelor Ialomița și Tulcea.


Echipa managerială

Comisar șef de poliție Adrian-Bogdan Guiu - director adjunct al Gărzii de Coastă.


Comisar șef de poliție Alexandru Oae - director adjunct al Gărzii de Coastă.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Portul Tulcea se schimbă la față! Se vor monta pontoane de acostare cu pasarele de acces și amfiteatru, pentru ambarcațiuni mici (DOCUMENT)

ANI acuză - incompatibilitate
Averea, interesele și firmele lui Tudor Hubati, directorul adjunct al Zonei Libere Sulina! (DOCUMENTE)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.