Licitație de opt milioane de euro pentru Centrala Nuclearelectrică Cernavodă! (DOCUMENT)

  • Inspecțiile și testările vor avea loc asupra amortizorilor de șoc mecanici și hidraulici – denumiți „snubberi“ – instalați și/sau de rezervă de la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
Opt milioane de euro, aceasta este valoarea estimată de SN Nuclearelectrica SA pentru un acord-cadru pe o durată de 48 de luni vizând un program de inspecții și testări obligatorii la CNE Cernavodă.
 
Mai exact, inspecțiile și testările vor avea loc asupra amortizorilor de șoc mecanici și hidraulici – denumiți „snubberi“ – instalați și/sau de rezervă de la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă.
 
Informațiile privind licitația au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că, pentru a putea participa la această procedură, companiile trebuie să aibă cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de circa 1 milion de euro și să achite o garanție de participare de 12.000 de euro.
 
Denumirea achiziției este reprezentată de „servicii integrate pe termen lung pentru derularea programului de snubberi al CNE Cernavodaă - CR 34241“, iar valoarea totală estimată de SN Nuclearelectrica SA este de 7.999.477 de euro fără TVA.
 
Atribuirea se va face prin licitație deschisă, în baza criteriului cel mai bun raport calitate-preț, la finalul procedurii urmând să fie semnat un acord-cadru, cu o durată de 48 de luni.
 
În descrierea achiziției se precizează că aceasta „are ca obiect efectuarea unui program de inspecţii și testări obligatorii asupra amortizorilor de şoc mecanici și hidraulici – denumiți în cele ce urmează «snubberi», instalați și/sau de rezervă, de la Unitățile 1 și 2 CNE Cernavodă, în conformitate cu cerințele de standard și angajamentele asumate de CNE Cernavodă la ISCIR si CNCAN, prin încheierea unui Acord cadru cu o durată de 48 luni“.
 
În continuare, se arată că „obiectul achiziţiei cuprinde următoarele activități principale: 1. Testarea funcțională anuală a snubberilor selectați; 2. Mentenanța snubberilor instalați și de rezervă, inclusiv furnizarea pieselor de schimb necesare prestării serviciilor; 3. Investigarea cauzelor deficiențelor pentru snubberii respinși la testare, la solicitarea Promitentului Achizitor; 4. Asistența tehnică, la solicitarea Promitentului Achizitor; 5. Emiterea Raportului de evaluare a condiției stării snubberilor («condition assessment»), atât pentru snubberii instalați, cât și pentru cei de rezervă; 6. Mentenanța anuală a softului și actualizarea continuă a bazei de date pentru snubberii Promitentului Achizitor; 7. Furnizarea de snubberi noi/de rezervă (pentru completare rezerve testare, înlocuire snubberi defecți, înlocuire snubberi obsolete, implementare modificări de proiect). Serviciile vor fi asigurate în conformitate cu cerințele si caracteristicile tehnice și de performanță solicitate în Caietul de sarcini, CS CA#CR 34241 Rev.2“.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 decembrie 2023, ora 15.00, iar acestea pot fi depuse atât în Limba română, cât și în Limba engleză.
 

Ofertele vor fi deschise tot pe 14 decembrie 2023, ora 15.00, în SEAP și trebuie să fie valabile până la data de 14 aprilie 2024.
 
„Operatorii economici participanţi la procedură trebuie să aibă un nivel mediu al cifrei de afaceri pe ultimii 3 ani (2020, 2021, 2022) de minim 5.000.000 lei“, se arată cu privire la situația economică a ofertanților.

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt:
1.   Teodor Chirică – Președintele Consiliului de Administrație;
2.   Vasilica Grăjdan - Membru al Consiliului de Administrație;
3.   Elena Popescu - Membru al Consiliului de Administrație;
4.   Remus Vulpescu - Membru al Consiliului de Administrație;
5.   Dumitru Chirlesan - Membru al Consiliului de Administrație;
6.   Cosmin Ghiță – Director General;
7.   Laura-Marilena Constantin – Director General Adjunct Servicii Corporative;
8.   Dan Niculaie-Faranga – Director Financiar;
9.   Alexandru Vișan – Director General Adjunct Operațiuni;
10.   George-Codrut Tudor – Director Directia Juridica;
11.   Cristina Băcăințan - Şef Serviciu Suport Juridic Achiziţii Sectoriale;
12.   Răzvan-Dumitru Sandu – Director Direcția Procurare;
13.   Stella Ciulcov – Șef Departament Achiziții;
14.   Elena Ionescu – Expert Compartiment Achiziții RTH;
15.   Gabriela Cătălina Toma – Contabil Șef - Viza CFPP;
16.   Cătălina Tania Marunea – Șef Serviciu Contabilitate - Viza CFPP;
17.   Anca Daniela Beis – Economist specialist - Viza CFPP
18.   Valentin Ovidiu Nae – Director Sucursala CNE Cernavodă;
19.   Dumitru Benchea – Director Direcția Tehnică - CNE Cernavodă;
20.   Irina-Florența Marin – Șef Departament Dezvoltare și Monitorizare Sisteme de Management - CNE Cernavodă
21.   George Crăciun – Inginer Șef Proiectare și Suport Tehnic - CNE Cernavodă
22.   Viorel Păduraru – Inginer Șef Inginerie de componente - CNE Cernavodă
23.   Bogdan Alexandru Deaconu – Sef Serviciu Componente Pasive - CNE Cernavodă
24.   George Cristian Nistor – Inginer Operare CNE Principal - CNE Cernavodă
25.   Nicoleta Alisa Zotec – Inginer Operare CNE - CNE Cernavodă
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Șantierul Naval Mangalia SA, act adițional la contractul de instalare a echipamentelor de comunicații la Fregata „Regele Ferdinand“

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elena Marinela Negulici, fost director economic al CNE Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă într-un dosar DNA Constanța!

24 Apr 2024 528

Foști șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă

18 Apr 2024 769

Decizii O licitație care viza suplimentarea stocului de echipamente utilizate în mentenanță la CNE Cernavodă, contestată la CNSC!

08 Apr 2024 447

Licitație de peste 200.000 de euro organizată de Nuclearelectrica SA. Produsele vor fi livrate la Centrala Nucleară de la Cernavodă, județul Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 532

Pastilă amară pentru DNA Constanța! Este vizat dosarul foștilor șefi ai Centralei Nuclearoelectrice Cernavodă

14 Mar 2024 1023

DNA Constanța, acțiune extraordinară la Curtea de Apel! Când se va pronunța instanța

04 Mar 2024 1492

Nuclearelectrica încheie memorandum de înțelegere cu SACE și Ansaldo Nucleare pentru proiectele cheie la Unitățile 1 CNE Cernavoda și Unitățile 3 și 4 CNE Cernavodă

15 Feb 2024 552

Licitații Constanța SN Nuclearelectrica SA - Sucursala CNE Cernavodă, licitație privitor la mijloacele de alarmare a personalului și a populației (DOCUMENT)

13 Feb 2024 949

Știri Constanța azi UPDATE. Panică mare! Intervenție de urgență la Unitatea 2 CNE Cernavodă! Ce se întâmplă acolo?

06 Feb 2024 1361

Achitare definitivă! DNA ar vrea rejudecarea dosarului foștilor șefi din Centrala Nuclearoelectrica Cernavodă! Al treilea judecător s-a abținut

05 Feb 2024 849

Nuclearelectrica SA vrea să cumpere servicii medicale de aproximativ șapte milioane de euro pentru personalul de la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

12 Jan 2024 1440

Afaceri Constanța Primăria Cernavodă concesionează bunuri imobiliare către Nuclearelectrica SA

02 Jan 2024 1479

Licitații Constanța Nuclearelectrica SA, licitație pe 1,8 milioane de euro pentru sistemele de monitorizare de la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

22 Dec 2023 952

Ciolacu, întrevedere cu secretarul pentru energie al SUA Proiectele prioritare ale României rămân Unitățile 3 și 4 de la Cernavodă

05 Dec 2023 855

Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă operează la putere nominală

27 Nov 2023 886