Licitație la Spitalul Județean din Constanța! SIG MED SRL va asigura transportul sanitar al pacientilor (hemodializă) (DOCUMENT)

 
 
 
  • MED Constanța SRL a fost fondată în noiembrie 2019, se ocupă de alte activități referitoare la sănătatea umană, are sediul social într-un apartament de pe strada Olteniei, și punct de lucru pe strada Interioară, din municipiul Constanța.
  • Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa este cea mai mare unitate medicală din regiunea de sud est a României.
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“, din Constanța, achiziționează servicii de transport rutier specializat de pasageri – hemodializă.
 
Potrivit licitatiapublica.ro - contractul în valoare de 270.000 de lei - a fost atribuit companiei SIG MED Constanța SRL, din Constanța.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 8 ianuarie 2024, SC SIG MED Constanța SRL a fost fondată în noiembrie 2019, se ocupă de alte activități referitoare la sănătatea umană, are sediul social într-un apartament de pe strada Olteniei, și punct de lucru pe strada Interioară, din municipiul Constanța.
 
SC SIG MED Constanța SRL este controlată – după cum informează Termene.ro, de Trantu Stere, din Tulcea, acesta fiind asociat unic și administrator.
 
În trecut a figurat, potrivit Termene.ro, în Teia SRL, din Tulcea, și în Persoană Fizică Autorizată Trantu N. Stere Persoană Fizică Autorizată, din Constanța.
 
Pentru anul 2022, SIG MED Constanța SRL – cu patru angajați – a declarat o cifră de afaceri netă de 975.815 de lei și un profit net de 404.825 de lei.
 
Potrivit Monitorului Oficial al României, SIG MED Constanța SRL a fost fondată în baza cererii nr. 122761 din data de 19.11.2019 de Trantu Stere și de Giurcă Gheorghe, din Constanța.

 
Tot conform Monitorului Oficial al României, în iulie 2023, Trantu Stere şi Giurcă Gheorghe, asociaţi în societate, au retragerea din societate a lui Giurcă Gheorghe, care a cesionat la valoarea nominală lui Trantu Stere zece părţi sociale în valoare de 100 lei.
 

Astfel, Trantu Stere a devenit asociat unic.
 
Tot atunci se schimbat sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Olteniei și s-a deschis punct de lucru în municipiul Constanţa, pe strada Interioară, judeţul Constanţa.
 
Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, cea mai mare unitate medicală din regiunea de sud est a României
 
Potrivit datelor oficiale, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa este cea mai mare unitate medicală din regiunea de sud est a României. Astfel, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” Constanţa asigură servicii medicale curative permanente pentru o populaţie de peste 760.000 locuitori ai judeţului Constanţa şi preia majoritatea cazurilor care depăşesc competenţa spitalelor teritoriale din judeţ.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Licitații Constanța
Firma unui fost comandant al IPJ Constanța, contract adjudecat cu alte societăți de la Primăria Lumina (DOCUMENT)

 
Schimbări în cadrul firmei Sig Med Constanța SRL. Cine este unicul asociat
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Schimbări în cadrul firmei Sig Med Constanța SRL. Cine este unicul asociat

04 Sep 2023 1237