Licitații Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân cumpără instrumente muzicale de la Fly Music și Senia Company 999 (DOCUMENTE)

Fanfara Forțelor Navale. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Fly Music SRL din Suceava și Senia Company 999 SRL din Constanța și-au adjudecat recent contracte cu Academia Navală Mircea cel Bătrân privind furnizarea instrumentelor muzicale
  • În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile de atribuire.
Fly Music SRL din Suceava și Senia Company 999 SRL din Constanța și-au adjudecat recent contracte cu Academia Navală Mircea cel Bătrân (UM 02192 Constanța) privind furnizarea instrumentelor muzicale.
 
Informațiile privind adjudecarea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achiziții Publice, unde se precizează că atribuirea de instrumente muzicale pentru fanfară și pentru activități culturale a fost făcută prin licitația deschisă.
 
Fly Music SRL și-a adjudecat contractul în valoare de 204.756,32 de lei fără TVA pentru livrarea de instrumente cu clape, acordeoane, echipamente de redare a sunetului și instrumente muzicale cu corzi, dar și contractul de 39.762,19 lei fără TVA pentru furnizarea instrumentelor muzicale de percuție și a instrumentelor muzicale de suflat.
 
Senia Company 999 SRL și-a adjudecat contractul de 54.507 lei fără TVA pentru furnizarea saxofoanelor.
 
Lotul privind diverse instrumente muzicale de alamă a fost anulat pentru că au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme, potrivit autorității contractante.
 
Despre Fly Music SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 28 iunie 2023, compania Fly Music a fost înființată în anul 2006, are sediul social în localitatea Bosanci, din județul Suceava, pe strada Pompier Gheorghe Coltuneac, nr. 4 și se ocupă de comerț cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Suceava, Botoșani, Satu Mare, Iași și Neamț.
 

Asociați sunt Ion Florin Fodor și Liliana Ioana Fodor, iar Alexandru Florentin Toma este administrator.
 
Numele lui Ion Florin Fodor se regăsește și în Fly Sound (cu Liliana Ioana Fodor), Fly Etno Musical, Premium Sound Solutions și Amo Flame Invest, toate din județul Suceava.

 
Numele lui Alexandru Florentin Toma se regăsește, de asemenea, în Fly Sound, dar și în Artis Technik Events și Amo Flame, toate din Suceava.
 
Conform sursei citate, Fly Music figurează cu 6.455 de achiziții directe (printre autoritățile contractante se numără Teatrul Municipal Bacovia, Universitatea Națională de Arte George Enescu, Teatrul de Păpuși Prichindel Alba Iulia, dar și altele) și 41 de contracte publice (printre autoritățile contractante fiind UM 02015 Bacău, Filarmonica Banatul Timișoara, Primăria Comunei Pădureni, precum și altele).
 
În 2022, Fly Music a declarat 29 de angajați, profit peste 1,7 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 38,52 de milioane de lei.
 
Despre Senia Company 999 SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 28 iunie 2023, societatea Senia Company 999 a fost înființată în 2001, are sediul social pe strada Zorelelor, nr. 49 Constanța și se ocupă de fabricarea produselor electronice de larg consum.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța și București.
 
Asociat unic și administrator este Elisabeta Menadi, al cărei nume se regăsește și în Muzica 2001, Pro Sound Solutions, Innotech Design, HCG Audio, Acces Electric Grup, Qize.com și Senia Music, toate din București.
 
Potrivit sursei citate, Senia Company 999 figurează cu 2.277 de achiziții directe (printre autoritățile contractante se numără Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Casa Artelor Dinu Lipatti, Ansamblul Folcloric Național Transilvania) și 20 de contracte publice (printre autoritățile contractante se regăsesc Filarmonica Paul Constantinescu Ploiești, Societatea Română de Televiziune, Universitatea Națională de Muzică, dar și altele).
 
În 2022, Senia Company 999 a declarat 13 angajați, profit peste 7,74 de milioane de lei și cifra de afaceri a fost peste 30,19 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firma care a actualizat pagina web a Primăriei Constanţa, contract câștigat la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“! (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un agent economic din Suceava va livra instrumente muzicale Primăriei Hârșova. Iată de ce! (document)

24 Mar 2020 3992