Licitații Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a modificat prețul contractului semnat cu Trident Servicii și Mentenanță pentru sistemul de supraveghere (DOCUMENT)

  • Valoarea totală a contractului după modificări este 13.714.166,13 lei fără TVA, adică peste 2,75 de milioane de euro, la cursul actual.
SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a modificat prețul contractului semnat pentru sistemul de supraveghere video control acces, cu servicii asociate.
 
Este vorba despre contractul semnat în 2021 cu Trident Servicii și Mentenanță SA, Altimate SA, UTI Construction and Facility Management SA și Comteh SRL.
 
Potrivit datelor oficiale publicate în SEAP, valoarea totală a contractului după modificări este 13.714.166,13 lei fără TVA, adică peste 2,75 de milioane de euro, la cursul actual.
 
Prețul anterior modificărilor era 12.959.269 de lei, adică circa 2,6 milioane de euro.
 
Informațiile privind modificarea prețului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că durata contractului este de 34 de luni.
 
Finanțarea este asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională și bugetul de stat, contractul încadrându-se în proiectul cu finanțare europeană „Sistem de Supraveghere video, control acces la SN Aeroportul International Mihail Kogalniceanu. Program: Programul Operațional Infrastructura Mare , Axa 2 Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient OS 2.3 Creşterea gradului de utilizare sustenabilă a aeroporturilor“.
 
Despre Trident Servicii și Mentenanță SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 24 ianuarie 2024, Trident Servicii și Mentenanță SA a fost înființată în 2004, are sediul social în București, Sector 4, Șoseaua Olteniței, nr. 107A și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 

Firma are mai multe puncte de lucru în București și Constanța.
 
Acțiunile sunt deținute de Uti Construction and Facility Management SA (51,81%), Certsign SA (47,27%) și TIU Holdings SRL (0,90%), iar administratori sunt Gina Banu, TIU Holdings SRL și Toma Grosu.

 
TIU Holdings SRL figurează și în Electroproiect SA, Altimate SA, Uti Construction and Facility Management SA, Geopixel SA, Efactura Business Consult SRL, Magnitech Integrated Systems SRL și Certsign SA (administrator).
 
Uti Construction and Facility Management SA figurează și în Softtrust Vision Analytics SRL, la fel ca Certsign SA.
 
Trident Servicii și Mentenanță SA figurează, potrivit termene.ro, cu 11 achiziții directe (Autoritatea Navală Română, Garda de Coastă, Școala Gimnazială Nr. 18 Jean Bart printre autoritățile contractante) și 13 contracte publice (SN Aeroportul International Mihail Kogălniceanu, RA Aeroportul Iași, Municipiul Pitești, Camera Deputaților, printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 68 de angajați, profit peste 998.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 37,72 de milioane de lei.
 
Despre Altimate SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 24 ianuarie 2024, Altimate SA a fost înființată în 2014, are sediul social în București, Sector 4, Șoseaua Olteniței, nr. 107A și se ocupă de activități de consultanță în tehnologia informației.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în București, Arad și Prahova.
 
Acționari sunt TIU Holdings SRL, Claudiu Bălan și Alina Luminița Darie, iar administratori sunt Claudiu Bălan, Adrian Floarea și TIU Holdings SRL.
 
Numele lui Claudiu Bălan se leagă și de UTI Grup SRL și are un PFA, iar Alina Luminița Darie figurează, la rândul său, în UTI Grup SRL și Magnitech Integrated Systems SRL (administrator).
 
Altimate SA figurează cu 130 de achiziții directe (Municipiul Câmpina, Primăria Turnu Măgurele, RATBV SA printre autoritățile contractante) și 92 de contracte publice (CNAIR SA, SN Aeroportul International Mihail Kogălniceanu SA, Municipiul Râmnicu Vâlcea printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat 88 de angajați, profit peste 6,69 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 91,2 milioane de lei.
 
Despre UTI Construction and Facility Management SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 ianuarie 2024, UTI Construction and Facility Management SA a fost înființată în 2005, are sediul social în București, Sector 2, strada Cernăuți, nr. 27 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Firma are puncte de lucru în București, Constanța, Bacău, Cluj, dar și în alte zone din țară.
 
Acționari sunt TIU Hodings SRL și TIU Holdings Limited, din Cipru.
 
Administratori sunt Ramona Armașu, Florin Dimitrescu, Nicolae Ivan, Liliana Lupu și TIU Holdings SRL.
 
Ramona Armașu figurează și în Editura Pitah SRL și Prima Graph SA, Florin Dimitrescu are un PFA și figurează și în Electroproiect SA (administrator), iar Liliana Lupu figurează ca director al UTI Grup SRL și administrator al Electroproiect SA, Softrust Vision Analytics SRL, TIU Holdings SRL și TIU Management SRL.
 
UTI Construction and Facility Management SA figurează cu 435 de achiziții directe (Tribunalul Călărași, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav RA, Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova printre autoritățile contractante) și 175 de contracte publice (RA Aeroportul Satu Mare, SN Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, CNAIR SA printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 791 de angajați, profit peste 8,53 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 211,98 de milioane de lei.
 
Despre Comteh SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 ianuarie 2024, Comteh SRL a fost înființată în 1992, are sediul social în Constanța, strada Vasile Lupu, nr. 48 și se ocupă de activități de servicii privind sistemele de securizare.
 
Adrian Ionuț Silca este asociat unic și administrator, numele său regăsindu-se și în Comtehsys SRL și Farma Sill SRL.
 
Cometh SRL figurează cu 433 de achiziții directe (Oraș Caăzănești, Muzeul de Artă Populară Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului printre autoritățile contractante) și 27 de contracte publice (SN Aeroportul International Mihail Kogălniceanu Constanța SA, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, CN Poșta Română SA printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Comteh SRL a declarat șapte angajați, profit peste 424.000 de lei și cifra de afaceri peste 700.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu cumpără sistem de supraveghere video. Cui i-a fost atribuit contractul (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CN APM Constanța a semnat un contract cu o firmă din București pentru un sistem de monitorizare

30 Jan 2021 3423