Licitații Constanța Amahouse SRL Arad se va ocupa de lucrările pentru Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații ERAVO (DOCUMENT)

  • Anahouse SRL îi are ca asociați pe Casian Găluț Popa, Ioan Florea și Sorin Ioan Petrică, cei trei fiind și administratorii societății.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații ERAVO a atribuit companiei arădene Amahouse SRL contractul vizând lucrările de modernizare în cadrul proiectului „Reabilitarea și modernizarea plotului de irigații CA3/OUAI“.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, fiind transmise două oferte admisibile pentru acest contract.
 
Valoarea totală de adjudecare este de 4.997.473,25 de lei fără TVA, adică peste un milion de euro, la cursul actual, inițial contractul fiind estimat la 5.379.894,47 de lei fără TVA.
 
Autoritatea contractantă este Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații ERAVO, cu sediul în Fântânele, pe strada Basarabia, nr. 2.
 
Titlul contractului este „Execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii secundare de irigații in cadrul proiectului «Reabilitarea și modernizarea plotului de irigații CA3/OUAI»“.
 
În descrierea achiziției se arată că este vorba despre „execuția lucrărilor de modernizare a infrastructurii secundare de irigații în cadrul proiectului «Reabilitarea și modernizarea plotului de irigații CA3/OUAI», în strictă conformitate cu documentaţia de proiectare (piese scrise şi piese desenate) publicată în SEAP“.
 
Aceste lucrări constau în: „1. Remodelarea schemei hidrotehnice de amenajare a plotului și adaptarea ei la echipamentele de udare (tamburi, pivoți) aparținând membrilor OUAI; 2. Înlocuirea rețelei de conducte îngropate cu alta nouă care să poată funcționa la presiuni ridicate; 3. Echiparea plotului cu stație de pompare centralizată dimensionată astfel încât să asigure debitul și presiunea necesare funcționării echipamentelor de udare aflate în dotarea membrilor OUAI-ului, cu control la distanță; 4. Realizarea branșamentului electric al stației de pompare; 5. Contorizarea apei livrate membrilor OUAI-ului“.
 
Despre Amahouse SRL
 

În luna iulie 2023, Amahouse SRL și-a adjudecat contractul privind sistemul de irigații de la Sinoe. https://www.ziuaconstanta.ro/informatii/combaterea-criminalitatii-in-achizitiile-publice/judetul-constanta-firma-amahouse-executa-lucrarile-de-modernizare-a-infrastructurii-secundare-de-irigatii-la-sinoe-document-819350.html
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 18 septembrie 2023, Amahouse SRL a fost înființată în anul 1994, are sediul social în Arad, pe strada Centura de Nord și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

 
Asociați sunt Casian Găluț Popa, Ioan Florea și Sorin Ioan Petrică, cei trei fiind și administratorii societății.
 
Numele lui Ioan Florea se regăsește și în E-Via SRL Arad, iar cel al lui Casian Găluț Popa figurează și în Promt Cleaning D&C SRL din Vladimirescu, județul Arad.
 
Potrivit termene.ro,. Amahouse SRL figurează cu 12 achiziții directe (Tribunalul Arad, Comuna Scărișoara, Asociația Club Sportiv AMC Racing , Compania Națională de Investiții, dar și alte autorități contractante) și 42 de contracte publice (Municipiul Arad, Compania Națională de Investiții, Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Apă Nuntași, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 84 de angajați, profit peste 1,43 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 45,37 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Județul Constanța
Firma Amahouse execută lucrările de modernizare a infrastructurii secundare de irigații la Sinoe (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Contract de peste 5 milioane de lei încheiat între Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Eravo și Amahouse (DOCUMENT)

05 Nov 2023 973

Județul Constanța Firma Amahouse execută lucrările de modernizare a infrastructurii secundare de irigații la Sinoe (DOCUMENT)

04 Jul 2023 1153

Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Agricola Palazu Mare,obligată de CNSC să reevalueze oferta depusă de un SRL

23 Dec 2021 1600