Licitații Constanța Ambient One Construct SRL, contract cu Primăria Cobadin pentru lucrările la Casa Tineretului, din comună (DOCUMENT)


 
  • Ambient One Construct SRL este deținută de Adriana Nicoleta Tudor și Zamfir Tudor.
Ambient One Construct SRL și-a adjudecat de la Primăria Cobadin contractul pentru lucrările pentru creșterea eficienței energetice la Casa Tineretului, din comună.
 
Informația a apărut în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Denumirea contractului este „Execuția lucrărilor pentru implementare investiției publice: «Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice pentru clădire Casa Tineretului, Comuna Cobadin, județul Constanța»- finanțat prin Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice“.
 
În total, au fost depuse trei oferte, potrivit SEAP, dar una singură a fost considerată admisibilă.
 
Valoarea totală a contractului este de 3.932.682,41 de lei fără TVA, adică peste 790.000 de euro, la cursul actual, inițial achiziția fiind estimată la 4.163.554,65 de lei fără TVA.
 
Este posibilă subcontractarea, urmând să fie subcontractate lucrările vizând instalații electrice, dar și lucrări sanitare, termice, ventilații, lucrări de apărare împotriva incendiilor.
 
Despre Ambient One Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 24 ianuarie 2024, Ambient One Construct SRL a fost înființată în 2006, are sediul social în localitatea constănțeană Viișoara, pe strada Aluniș, nr. 401 și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.

 
Asociați cu părți egale sunt Adriana Nicoleta Tudor și Zamfir Tudor, ultimul fiind și administrator, iar numele său regăsindu-se și în Todem Tudor SRL, A & Z Splendid Construct SRL și Viișoara Farm Cooperativă Agricolă.
 

Conform termene.ro, Ambient One Construct SRL figurează cu 122 de achiziții directe (Comuna Cobadin, Liceul Cobadin, Școala Gimnazială Nr. 1 Ciocârlia, Școala Gimnazială Nr. 1 Cobadin printre autoritățile contractante) și opt contracte publice (Comuna Cobadin, Comuna Lumina, Orașul Năvodari, Municipiul Craiova printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 22 de angajați, profit peste 875.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 6,64 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ambient One Construct, contract nou cu Primăria Lumina. Va construi un cămin cultural (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comuna Lumina va avea sală de sport. Proiectarea și execuția lucrărilor, atribuite firmei Ambient One Construct SRL (document)

23 Mar 2020 4220

Ambient One Construct SRL va executa lucrări de modernizare a Dispensarului Uman din Comana, județul Constanța (document)

09 Nov 2019 2350

SC Ambient One Construct SRL va executa lucrări la Școala Tătară din Cobadin (document)

14 Mar 2018 3593