Licitații Constanța Aproape un milion de lei pentru modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea. Ce firmă a câștigat contractul? (DOCUMENT)

  • Obiectul achiziției constă în modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori
Primăria comunei Crucea, județul Constanța a încheiat un contract cu firma Electric Total, a cărui valoare ajunge la 919.077,41 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției constă în modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori.
 
După cum se arată în descrierea succintă, obiectivul general al proiectului „Modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori” vizează modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Crucea, județul Constanța, care să contribuie la reducerea emisiilor de carbon și creșterea eficienței energetice. Prin intermediul acestui proiect vor fi sprijinite activități specifice realizării de investiții pentru creșterea eficienței energetice în comuna Crucea, starea generală actuală a sistemului de iluminat public este precară din punct de vedere al eficienței energetice, al stării tehnice și estetice a ansamblurilor componente ale sistemului de iluminat (corpuri, suporturi, cabluri, cutii electrice, instalații de punere la pământ), astfel decizia de realizare a investiției a apărut ca urmare a discuțiilor și consultărilor dintre reprezentanții comunei Crucea și locuitorii comunei, în urma identificării nevoii de îmbunătățire a sistemului de iluminat.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Primăria comunei Crucea și Electric Total au încheiat contractul la data de 25 septembrie 2023. Pe 26 septembrie, acesta a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
 
Despre Electric Total
 
Potrivit termene.ro, Electric Total SRL a fost înființată pe 21 iulie 2000, sediul este pe strada Oituz nr. 14, Slatina, județul Olt și obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice”.
 
Tot în Slatina, firma mai are un sediu secundar, pe strada Recea nr. 2B.
 

Conform termene.ro, Electric Total SRL este controlată de Diana - Mariana Voicu, în calitate de asociat unic. Participarea ei la capitalul social al firmei este 100.900 de lei.
 
Administratorul este Marin Voicu.

 
Diana – Mariana Voicu mai figurează în societățile Electric Gaz SRL și Biotica SRL, ambele radiate în prezent.
 
Electric Total SRL a raportat în ultimul an o cifră de afaceri egală cu 19.461.953 de lei, un profit egal cu 2.454.931 de lei și 45 de angajați în medie.
 
Termene.ro arată că societatea a mai câștigat înainte cinci contracte publice cu următoarele autorități contractante: Primăria Vidra, Consiliul Local Moisei, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Spitalul Județean de Urgență Alexandria și Primăria Călmățiu de Sus.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Primăria Crucea, achiziție pentru gospodărie comunală
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce firmă a bătut palma cu CN ACN SA, pentru servicii de închiriere de vehicule de transport de persoane cu șofer? (DOCUMENT)

06 Dec 2023 498

Licitații Constanța Unitatea Militară 02154 cumpără mobilier și echipamente de uz casnic de la trei societăți (DOCUMENT)

06 Dec 2023 478

Licitații Constanța Cât costă revizia tehnică periodică a instalației de utilizare gaze naturale în Port Constanța Nord (DOCUMENT)

26 Nov 2023 538

Afaceri Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu cumpără servicii de întreținere de la o firmă din Brașov (DOCUMENT)

17 Nov 2023 717

Atenție, șoferi! Se distrug mecanizat peste 6.000 de cioate din zona drumurilor naționale din județele Constanța, Călărați, Slobozia și Tulcea! La cât este estimată investiția (DOCUMENT)

14 Nov 2023 720

Licitații Constanța Contract de peste 5 milioane de lei încheiat între Organizația Utilizatorilor de Apă pentru Irigații Eravo și Amahouse (DOCUMENT)

05 Nov 2023 629

Licitații Constanța Contract de aproape 400.000 de lei între Sanatoriul Techirghiol și Tehnoconsult Proiect SRL. Ce presupune? (DOCUMENT)

02 Nov 2023 604

Licitații Constanța Primăria Lumina a stabilit ce firmă va construi pista pentru biciclete din localitate

31 Oct 2023 742

Licitații Constanța Academia Navală „Mircea cel Bătrân” cumpără aviziere electronice interactive exterioare (DOCUMENT)

29 Oct 2023 635

Licitații Constanța Alroco Distribution SRL organizează o licitație pentru achiziția de sisteme de depozitare

22 Oct 2023 508

Licitații Constanța CNACN SA, achiziție de servicii de asigurări medicale private pentru personal (DOCUMENT)

21 Oct 2023 616

Licitații Constanța Exclusiv Auto Enb SRL organizază o licitație pentru o centrală electrică fotovoltaică (DOCUMENT)

19 Oct 2023 525

Licitații Constanța Tinmar Energy SA va furniza energie electrică pentru Centrul de Scafandri (DOCUMENT)

18 Oct 2023 572

Licitații Constanța Acord de aproape 1,3 milioane de euro între Spitalul Județean și Fresenius Medical Care Romania SRL. Ce se achiziționează? (DOCUMENT)

15 Oct 2023 913

Licitații Constanța Academia Navală Mircea cel Bătrân cumpără simulatoare de tragere cu armament. Licitație deschisă pe 1,35 de milioane de euro (DOCUMENT)

15 Oct 2023 594