Licitații Constanța Aproape un milion de lei pentru modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea. Ce firmă a câștigat contractul? (DOCUMENT)

  • Obiectul achiziției constă în modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori
Primăria comunei Crucea, județul Constanța a încheiat un contract cu firma Electric Total, a cărui valoare ajunge la 919.077,41 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției constă în modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori.
 
După cum se arată în descrierea succintă, obiectivul general al proiectului „Modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori” vizează modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Crucea, județul Constanța, care să contribuie la reducerea emisiilor de carbon și creșterea eficienței energetice. Prin intermediul acestui proiect vor fi sprijinite activități specifice realizării de investiții pentru creșterea eficienței energetice în comuna Crucea, starea generală actuală a sistemului de iluminat public este precară din punct de vedere al eficienței energetice, al stării tehnice și estetice a ansamblurilor componente ale sistemului de iluminat (corpuri, suporturi, cabluri, cutii electrice, instalații de punere la pământ), astfel decizia de realizare a investiției a apărut ca urmare a discuțiilor și consultărilor dintre reprezentanții comunei Crucea și locuitorii comunei, în urma identificării nevoii de îmbunătățire a sistemului de iluminat.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Primăria comunei Crucea și Electric Total au încheiat contractul la data de 25 septembrie 2023. Pe 26 septembrie, acesta a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
 
Despre Electric Total
 
Potrivit termene.ro, Electric Total SRL a fost înființată pe 21 iulie 2000, sediul este pe strada Oituz nr. 14, Slatina, județul Olt și obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice”.
 
Tot în Slatina, firma mai are un sediu secundar, pe strada Recea nr. 2B.
 

Conform termene.ro, Electric Total SRL este controlată de Diana - Mariana Voicu, în calitate de asociat unic. Participarea ei la capitalul social al firmei este 100.900 de lei.
 
Administratorul este Marin Voicu.

 
Diana – Mariana Voicu mai figurează în societățile Electric Gaz SRL și Biotica SRL, ambele radiate în prezent.
 
Electric Total SRL a raportat în ultimul an o cifră de afaceri egală cu 19.461.953 de lei, un profit egal cu 2.454.931 de lei și 45 de angajați în medie.
 
Termene.ro arată că societatea a mai câștigat înainte cinci contracte publice cu următoarele autorități contractante: Primăria Vidra, Consiliul Local Moisei, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Spitalul Județean de Urgență Alexandria și Primăria Călmățiu de Sus.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Primăria Crucea, achiziție pentru gospodărie comunală
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Licitație pentru servicii RCA, lansată de Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța (DOCUMENT)

12 Jun 2024 423

Licitații Constanța Achiziții noi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța! (DOCUMENT)

12 Jun 2024 368

Licitații Constanța DGAS investește în servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție (DOCUMENT)

12 Jun 2024 357

Licitație importantă! Este vizat personalul din Forțele Navale care execută misiuni externe la bordul navelor sau pe teritoriul altor state (DOCUMENT)

11 Jun 2024 391

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL Cernavodă cumpără autoutilitare electrice (DOCUMENT)

10 Jun 2024 452

Licitații Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a cumpărat echipamente aeroportuare de la o firmă din Brașov (DOCUMENT)

10 Jun 2024 515

Licitații Constanța Societatea Națională Nuclearelectrica SA cumpără antiscalant și cărbune activ (DOCUMENTE)

07 Jun 2024 486

Licitații Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” cumpără materiale sanitare (DOCUMENT)

06 Jun 2024 467

Licitații Constanța Primăria Dobromir a cumpărat aparatură și echipamente pentru atelierul de practică a elevilor din învățământul profesional și tehnic (DOCUMENT)

04 Jun 2024 468

Licitații Constanța Spitalul Clinic de Boli infecțioase cumpără oxigen medicinal lichid și comprimat (DOCUMENT)

03 Jun 2024 499

Valoare de peste 5 milioane euro Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o licitație pentru sistematizare și acces parcare P9

03 Jun 2024 417

Licitații Constanța Confort Urban SRL pune pe masă peste 7 milioane de euro pentru a contracta servicii de transport de mărfuri și personal (DOCUMENT)

01 Jun 2024 638

Licitații Constanța Primăria Orașului Murfatlar investește în mobilier, materiale didactice și echipamente TIC (DOCUMENT)

31 May 2024 455

Licitații Constanța Servicii de cantină contractate de CSM Constanța (DOCUMENT)

29 May 2024 424

Licitații Constanța Școala gimnazială din Târgușor va dotată cu echipamente IT și mobilier școlar (DOCUMENT)

29 May 2024 424