Licitații Constanța Aproape un milion de lei pentru modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea. Ce firmă a câștigat contractul? (DOCUMENT)

  • Obiectul achiziției constă în modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori
Primăria comunei Crucea, județul Constanța a încheiat un contract cu firma Electric Total, a cărui valoare ajunge la 919.077,41 de lei, fără TVA.
 
Obiectul achiziției constă în modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori.
 
După cum se arată în descrierea succintă, obiectivul general al proiectului „Modernizarea sistemului de iluminat în comuna Crucea, satele Crucea, Stupina și Gălbiori” vizează modernizarea sistemului de iluminat public în comuna Crucea, județul Constanța, care să contribuie la reducerea emisiilor de carbon și creșterea eficienței energetice. Prin intermediul acestui proiect vor fi sprijinite activități specifice realizării de investiții pentru creșterea eficienței energetice în comuna Crucea, starea generală actuală a sistemului de iluminat public este precară din punct de vedere al eficienței energetice, al stării tehnice și estetice a ansamblurilor componente ale sistemului de iluminat (corpuri, suporturi, cabluri, cutii electrice, instalații de punere la pământ), astfel decizia de realizare a investiției a apărut ca urmare a discuțiilor și consultărilor dintre reprezentanții comunei Crucea și locuitorii comunei, în urma identificării nevoii de îmbunătățire a sistemului de iluminat.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Primăria comunei Crucea și Electric Total au încheiat contractul la data de 25 septembrie 2023. Pe 26 septembrie, acesta a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice.
 
Despre Electric Total
 
Potrivit termene.ro, Electric Total SRL a fost înființată pe 21 iulie 2000, sediul este pe strada Oituz nr. 14, Slatina, județul Olt și obiectul de activitate este „lucrări de instalații electrice”.
 
Tot în Slatina, firma mai are un sediu secundar, pe strada Recea nr. 2B.
 

Conform termene.ro, Electric Total SRL este controlată de Diana - Mariana Voicu, în calitate de asociat unic. Participarea ei la capitalul social al firmei este 100.900 de lei.
 
Administratorul este Marin Voicu.

 
Diana – Mariana Voicu mai figurează în societățile Electric Gaz SRL și Biotica SRL, ambele radiate în prezent.
 
Electric Total SRL a raportat în ultimul an o cifră de afaceri egală cu 19.461.953 de lei, un profit egal cu 2.454.931 de lei și 45 de angajați în medie.
 
Termene.ro arată că societatea a mai câștigat înainte cinci contracte publice cu următoarele autorități contractante: Primăria Vidra, Consiliul Local Moisei, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Spitalul Județean de Urgență Alexandria și Primăria Călmățiu de Sus.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Primăria Crucea, achiziție pentru gospodărie comunală
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Apollo Ecoterm SRL cumpără puieți ornamentali din specia Brad de Caucaz (DOCUMENT)

27 Apr 2024 115

Licitații Constanța Primăria Tîrgușor investește în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor (DOCUMENT)

27 Apr 2024 145

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea cumpără servicii de consultanță implementare cerere de finanțare (DOCUMENT)

27 Apr 2024 158

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța deschide o nouă procedură pentru modernizarea Poligonului de tragere! Contract estimat la 170.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 343

Creștere a eficienței energetice Licitație pentru iluminatul public în Cobadin, județul Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 336

Primăria Amzacea, județul Constanța, concesionează mai multe zeci de loturi de teren. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 496

Licitații Constanța Primăria Cobadin investește în lucrări pentru implementarea unei investiții publice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 455

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 421

Licitații Constanța Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

22 Apr 2024 504

Primăria Constanța va repara și va pune în funcțiune sistemul de irigații. Câți bani alocă?

20 Apr 2024 504

IPJ Constanța, pregătiri pentru alegerile locale din 9 iunie! Investiție de 55.000 de euro pentru reparații generale la sediu

19 Apr 2024 368

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” investește în lucrări de reparații laborator smart labs și anexă (DOCUMENT)

19 Apr 2024 347

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca”, licitație deschisă pentru lucrări de reparații la atelierul mecanic (DOCUMENT)

19 Apr 2024 342

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 373

Licitații Constanța Nuclearelectrica investește în servicii de montare-demontare schelă (DOCUMENT)

18 Apr 2024 498