Licitații Constanța Autoritatea Navală Română a atribuit două contracte unor firme specializate în soft-uri (DOCUMENTE)



Autoritatea Navală Română (ANR) a atribuit două contracte către Software Imagination & Vision, respectiv Upriver Technologies SRL.
 
Despre contractul adjudecat de Software Imagination & Vision
 
Denumirea contractului este „contract de achiziție publică de servicii integrare SIMAVI cu sistemul informatic POCA”.
 
Descrierea succintă
 
Integrarea sistemulului ERP (Financiar, Contabilitate, Administrativ, Resurse umane) - SIVAPPS2020 cu Platforma Integrată
de Servicii Electronice (sistem informatic implementat prin Fonduri Europene - POCA), prin servicii specifice de upgrade a aplicației SIVAPPS2020, așa cum sunt acestea definite în caietul de sarcini.
 
Costul total al achiziției ajunge la suma de 191.045,25 de lei.
 
Potrivit anunțului, criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, iar tipul procedurii a fost negociere fără publicare prealabilă.


 
Contractul a fost încheiat la data de 13 martie 2023, iari pe 23 iunie a apărut în SEAP.
 

Despre Software Imagination & Vision

 


Potrivit termene.ro, Software Imagination & Vision SRL se ocupă cu „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”, are sediul social pe șoseaua București - Ploiești nr. 73-81, sectorul 1, București și a fost fondată pe 29 noiembrie 2019.
 
După cum se arată pe platformă, asociații sunt: Siveco (Netherlands) BV (cu peste 63% din firmă), Alexandru Mihail Rădășanu (28%), Florian – Gabriel Ilia (5,2%), Dragoș Dobran (1,5%). Cu sub 1% din totalul părților sociale figurează: Daniela Bichir, Viorel Gabriel Lospa, Alexandru Mateias Ionescu Coșbuc, Valentin-Cristian Salau, Lăcrămioara-Pamela Barseti, Florian Ionel Ciolacu, Bogdan Cătălin Crăciun, Gina Mirela Tacu, Florin Crihan, Alexandru Dan Donciulescu, Anișoara Georgescu, Radu Sorin Lazăr și Sorin-Ion Tolea.
 
Administratorul este Alexandru Mihail Rădășanu.
 
Firma are încheiate 70 de contracte publice. Autoritățile contractante au fost: Ministerul Finanțelor, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, Ministerul Educației, Casa Națională de Asigurări de Sănătate, Autoritatea Electorală Permanentă etc.
 
Potrivit termene.ro, societatea a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri egală cu 85.215.624 de lei, un profit de 12.081.551 de lei și o medie de 197 de salariați.
 
Despre contractul adjudecat de Upriver Technologies SRL
 
Denumirea contractului este „upgrade module RORIS – PNG, PNE, IEN și HULL pentru integrare cu sistemul informatic POCA”.
 
Valoarea achiziției este 624.160 de lei.
 
În descrierea succintă se arată că, în cadrul Autorității Navale Romane, este utilizat un sistem informatic care deservește compartimentele de specialitate Înmatriculare și Evidență Nave, Personal Navigant și Siguranța Navigației. Aplicațiile software care compun acest sistem au fost dezvoltate în cadrul Proiectului RoRIS2 (2010-2012) și au suferit de-a lungul anilor o serie de modificări succesive și dezvoltări suplimentare. Obiectivul general la care contribuie realizarea serviciilor de „Upgrade module RORIS - PNG, PNE, IEN si HULL pentru integrare cu sistemul informatic POCA” va fi integrarea sistemului informatic RORIS al ANR cu Platforma Integrată de Servicii Electronice implementată prin proiectul POCA – „Creșterea capacității administrative a Autorității Navale Române pentru reducerea birocrației pentru cetățeni și mediul de afaceri”.
 
În data de 7 iunie a fost încheiat contractul, iar pe 23 iunie rezultatul a apărut în SEAP.
 

Despre Upriver Technologies SRL

 
Conform termene.ro, compania a fost înființată pe 8 noiembrie 2021, are sediul pe strada Amurgului nr. 26, orașul Popești Leordeni, județul Ilfov și obiectul de activitate este „activități de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.
 
Unic asociat în Upriver Technologies SRL este Alexandru-Andrei Neagu. Potrivit termene.ro, Alexandru-Andrei Neagu are o contribuție de 200 de lei.
 
El deține și funcția de administrator.
 
În anul 2022, bilanțul financiar al firmei a fost: 54.950 de lei - cifră de afaceri, 12.314 lei - profit și 1 – numărul mediu de angajați
 
Upriver Technologies SRL nu are alte contracte publice încheiate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
ANR cumpără servicii de întreținere și reparații de software!

Licitații Constanța ANR cumpără servicii pentru medicina muncii de la Medical Cermed SRL (DOCUMENT)

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța O firmă din Valu lui Traian execută o lucrare la subsolul clădirii Autorității Navale Române (DOCUMENT)

11 Apr 2024 458

Achiziții Constanța Servicii de consultanță de 150.000 de lei cumpărate de Autoritatea Navală Română (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 451

Oficial de la Autoritatea Navală Română despre accidentul de navigație de pe brațul Chilia, Tulcea

10 Apr 2024 673

ANR repară Capitănia Portului Mangalia! Care este valoarea contractului și cine se va ocupa de lucrări

10 Apr 2024 511

ANR Cea de-a 24 reuniune Comitetului PSC al Memorandumului de Înțelegere de la Marea Neagră privind Controlul Statului Portului

29 Mar 2024 549

Cumpărări directe Constanța Buletine meteorologice (servicii de peste 20.000 de euro), emise pentru Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

17 Mar 2024 589

Licitații Constanța Kasandra Impex SRL va furniza Autorității Navale Române motorină pentru navele Căpităniei Zonale Constanța (DOCUMENT)

11 Mar 2024 650

Autoritatea Navală Română bagă în reparații capitale pontonul din Brăila! Iată cine se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

18 Feb 2024 3654

Cumpărări directe Constanța Nordman Consproiect SRL din Satu Mare a semnat cu Autoritatea Navală Română (DOCUMENT)

13 Feb 2024 777

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de suport tehnic sistem Siveco Applications 2020 (DOCUMENT)

07 Feb 2024 692

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română achiziționează servicii de suport tehnic sistem Siveco Applications 2020 (DOCUMENT)

06 Feb 2024 689

Amenzi aplicate de polițiști în porturile maritime și fluviale! Ce nereguli au constatat în județul Tulcea

04 Feb 2024 643

Corpul de control al prim-ministrului, control la ANR! Iată ce nereguli au fost găsite. Mai multe vizează nava ALEZZI

03 Jan 2024 1827

LIVE TEXT ANR, conferință de presă pentru încheierea proiectului „Sistem de informare și management al traficului maritim costier RO-VTMIS” (FOTO+VIDEO)

19 Dec 2023 1285

Licitații Constanța Autoritatea Navală Română cumpără motorină și benzină pentru nave (DOCUMENT)

15 Dec 2023 761