Licitații Constanța Elys Interdecor SRL și Masterclass AG SRL au contractat lucrările la Complexul Corecțional de la Penitenciarul Poarta Albă, Secția Exterioară Valu lui Traian (DOCUMENT)

  • Elys Interdecor SRL din Constanța și Masterclass AG SRL din București și-au adjudecat contractul de lucrări de la Penitenciarul Poarta Albă.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Elys Interdecor SRL din Constanța și Masterclass AG SRL din București și-au adjudecat contractul de lucrări la Complexul Corecțional – Penitenciarul Constanța – Poarta Albă – Secția Exterioară Valu lui Traian.
 
Contractul are o valoare totală fără TVA de 9.946.921,55 de lei, adică peste 2,01 milioane de euro, la cursul actual.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că, inițial, contractul fusese estimat la 11.734.205,8 lei fără TVA.
 
Artribuirea s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia au fost depuse două oferte, dar una a fost considerată neconformă.
 
Finanțarea este asigurată prin fondurile puse la dispoziție de Regatul Norvegiei în cadrul Programului „Justiție“ prin Mecanismul Financiar Norvegian 2014-2021, în urma încheierii contractului de finanțare nr. 17/61929/2018/23.07.2019, contract în cadrul cărui Penitenciarul Constanța Poarta Albă are calitatea de partener.
 
Conform autorității contractante, „realizarea obiectivului de investiții «Complex Corecțional - Penitenciarul Constanța – Poarta Albă – Secția exterioară Valu lui Traian» în legătură cu care se solicită realizarea lucrarilor de execuție are ca scop îmbunătățirea condițiilor de detenție în conformitate cu standardele europene prin aplicarea principiului normalității“.
 
De asemenea, se mai precizează că este posibilă subcontractarea, astfel:  11,64% subcontractant SC Instal Energy Solution SRL pentru instalații curenți slabi 10% subcontractant SC Hobi Powervolt SRL pentu instalații electrice curenți slabi și instalații limitare și stingere incendiu“.
 
Despre Elys Interdecor SRL
 

Elys Interdecor SRL a fost una dintre societățile care au participat la lucrările de renovare a Secției Obstetrică Ginecologie I din cadrul Spitalului Clinic Județean Constanța.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 august 2023, Elys Interdecor SRL a fost înființată în 2009, are sediul social în Constanța, pe strada Crișului, nr. 4E și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

 
Firma este deținută și administrată de Elias Bagiu Liviu Marius, al cărui nume se regăsește și în Lum Six Story SRL Constanța.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Elys Interdecor SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 6.984.928,09 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța.
 
În 2022, societatea a declarat 24 de angajați, profit peste 797.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,73 de milioane de lei.
 
Despre Masterclass AG SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 august 2023, Masterclass AG SRL a fost înființată în 2005, are sediul social în București, pe bulevardul Unirii, nr. 72, și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Societatea are un punct de lucru în București și unul în Târgu Jiu.
 
Asociați sunt Ana Maria Drăgulin și Simona Violeta Mainerici, ultima fiind și administrator alături de Florin Mainerici.
 
Numele Anei Maria Drăgulin se regăsește și în Real Smart Development SRL București, iar cel al Simonei Violeta Mainerici se regăsește și în Miss Merlin SRL Buucurești.
 
La rândul său, Florin Mainerici figurează și în Project Office Studio SRL și Instal Energy Solutions SRL, ambele din București.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Masterclass AG SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 73.271.526,18 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Compania Națională Imprimeria Națională SA, Compania Națională de Investiții, Comuna Balotești, dar și altele.
 
În 2022, Masterclass AG SRL a avut 31 de angajați, profit peste 1,06 milioane de lei și cifra de afaceri peste 18,59 de milioane de lei.
 
Despre subcontractorul SC Instal Energy Solution SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 august 2023, Instal Energy Solution SRL a fost înființată în 2019, are sediul social în București, pe bulevardul Unirii, nr. 72 și se ocupă de lucrări de instalații electrice.
 
Asociați sunt Adrian Călin, Florin Mainerici și Andrei Nicolae, iar administrator este Elena Lăcrămioara Ionescu.
 
Numele lui Adrian Călin se regăsește și în Calin D.H. Adrian Persoană Fizică Autorizată, Ace Tech Consulting SRL, Ace Tech Vision SRL și Acton General Contractor SRL, toate din Constanța.
 
Numele lui Andrei Nicolae figurează și în Express Development SRL, Project Office Studio SRL și Real Smart Development SRL, toate din București.
 
Elena Lăcrămioara Ionescu figurează și în Hellenik Consulting SRL, din București.
 
În 2022, Instal Energy Solution SRL a declarat doi angajați, profit peste 185.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 300.000 de lei.
 
Despre subcontractorul SC Hobi Powervolt SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 august 2023, SC Hobi Powervolt SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Târgu Jiu, pe strada Ghiocelului, nr. 6 și se ocupă de activități de servicii privind sistemele de securizare.
 
Asociat unic și administrator este Adrian Cristinel Hobeanu.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Hobi Powervolt SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 492.319,16 lei, iar printre autoritățile contractante se numără Administrația Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Comuna Aninoasa, Comuna Bumbești Pitic, Comuna Dănești, dar și altele.
 
În 2022, Hobi Powervolt SRL a declarat patru angajați, profit peste 460.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,23 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Penitenciarul Poarta Albă se modernizează. Celule cu aer condiționat și sală de sport (GALERIE FOTO)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Elys Interdecor SRL și Masterclass AG SRL se vor ocupa de lucrările de la Școala Gimnazială I.L. Caragiale, din Medgidia (DOCUMENT)

30 Aug 2023 1147

Licitații Constanța O licitație organizată de primăria Cobadin a fost atacată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

22 Aug 2023 1337

Elys Interdecor SRL a primit acordul de la APM Constanța pentru investiția de pe strada Amsterdam

04 Oct 2022 1392

Una din firmele care a modernizat clinica Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean ridică un bloc în municipiul Constanța

17 Jul 2022 1492

Aproape 4,5 milioane de lei Radiografia firmelor care au reabilitat Secția de Ginecologie din Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

04 May 2022 2550

Elys Interdecor SRL a primit un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanța. Despre ce este vorba

13 Jan 2022 1344

Ce se construiește Primăria Constanța a emis Certificatul de Urbanism pentru Elys Interdecor SRL

27 May 2021 2970

Ce se construiește Undă verde de la mediu pentru blocul de trei etaje de pe strada Poporului, din Constanța

24 Mar 2021 1878

Elys Interdecor SRL, memoriu depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Este vizat un proiect pe strada Poporului (document)

08 Apr 2020 2281

Dezbatere publică la Primăria Constanţa pentru PUZ-ul iniţiat de Elys Interdecor. Este vorba despre un teren din strada Poporului

25 Feb 2020 2993

Consultare publică, demarată de Primăria Constanţa pentru PUZ-ul iniţiat de Elys Interdecor SRL

12 Feb 2020 2412

PUZ-ul iniţiat de Elys Interdecor SRL pentru un teren situat pe strada Poporului, pe ordinea de zi a Comisiei tehnice de urbanism (document)

03 Dec 2019 3099

O nouă investiţie imobiliară Elys Interdecor a iniţiat un PUZ pentru un teren situat pe strada Poporului, lângă Cimitirul Central

22 Aug 2018 3850