Licitații Constanța G&M Road Building Engineering SRL, contract de asfaltare cu Primăria Săcele! Finanțarea, asigurată prin PNI Anghel Saligny (DOCUMENT)

Lucrări la străzi. Foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • G&M Road Building Engineering SRL este deținută și administrată de Magdalena-Emilia Alexandru și Paula Cusă.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
G&M Road Building Engineering SRL din Pitești și-a adjudecat de la Primăria Săcele contractul pentru asfaltarea unor străzi din partea de sud a comunei.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
 
Atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, fiind primite trei oferte, cea înaintată de G&M Road Building Engineering SRL fiind desemnată câștigătoare.
 
Valoarea totală a contractului este de 3.582.465,32 de lei fără TVA, inițial, achiziția fiind estimată la 3.700.101,04 lei fără TVA.
 
Denumirea contractului este „Execuția lucrărilor pentru implementarea investiției publice: Asfaltare străzi în Comuna Săcele – Sud, Județul Constanța -finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny“.
 
În descrierea contractului se arată că „în cadrul proiectului de investiții au fost prevăzute a fi modernizate următoarele străzi în comuna Sacele, partea de sud a localității Săcele: Strada Popia – strada secundară; Strada Zorilor – strada secundară; Strada Speranței - Tronson 5 – strada secundară; Aleea Moldovei – strada secundară; Strada Liliacului – strada secundară; Strada Văilor - Tronson 1 – strada secundară; Strada Stadionului – strada principală și secundară; Aleea Macului – strada secundară; Strada Șantierului - Tronson 1 –strada secundară“.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Despre G&M Road Building Engineering SRL
 

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 20 decembrie 2023, G&M Road Building Engineering SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul social în Pitești, județul Argeș, pe strada Nicolae Dobrin, nr. 63 și se ocupă de lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.
 
Firma are un punct de lucru permanent în județul Constanța, în Medgidia.

 
Asociați sunt Magdalena-Emilia Alexandru și Paula Cusă, ambele fiind și administratori.
 
Numele Magdalenei Emilia Alexandru figurează și în Building Design 2000 Top SRL, Building Construction MEA SRL, Emy Project Consulting SRL, CG Construcții Drumuri Curtea de Argeș SRL, Bitum Best Construct SRL și Search Corporation New Project SRL.
 
La rândul său, Paula Cusă se regăsește, de asemenea, în CG Construcții Drumuri Curtea de Argeș SRL și Bitum Best Construct SRL, dar și în Ansthall Energie Regenerabili SRL și GM Business Office SRL.
 
Conform surseri citate, G&M Road Building Engineering SRL figurează cu 27 de achiziții directe (Comuna Arefu, Comuna Ludești, Comuna Runcu printre autoritățile contractante) și 44 de contracte publice (Comuna Săcele, Comuna Salatrucu, dar și Consiliul Județean Constanța printre autoritățile contractante).
 
În 2022, G&M Road Building Engineering SRL a declarat 194 de angajați, profit peste 6,62 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 76,08 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitație în comuna Săcele, județul Constanța, pentru concesionarea serviciului de distribuție a gazelor naturale
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărare directă Bel Electric Cable SRL, contract pentru sistemul de iluminat public în Comuna Săcele

06 Feb 2024 678

Licitație pentru serviciul de distribuție a gazelor naturale în comuna Săcele, județul Constanța

30 Jun 2023 1090

PRIMARUL OPREA ION ȘI MEMBRII CONSILIULUI LOCAL SĂCELE UREAZĂ TUTUROR CELOR CARE SĂRBĂTORESC ZIUA MARINEI ROMÂNE ȘI SFÂNTA MARIA, SĂNĂTATE ȘI LA MULȚI ANI!

15 Aug 2022 1018

Cine se ocupă de deșeurile municipale din comuna constănțeană Săcele. Contractul a fost atribuit (DOCUMENT)

06 Jul 2022 1265

UPDATE - Ce spune Ion Oprea, primarul comunei „Avertisment verbal“ de la Curtea de Conturi pentru UATC Săcele, din județul Constanța! (DOCUMENT)

05 May 2022 1923

Primăria din Corbu a dat în judecată UAT Săcele, Prefectura Constanța și OCPI

19 Dec 2020 1690

Ce firmă se va ocupa de lucrările la rețeaua publică de canalizare a apelor uzate menajere și la stația de epurare în comuna Săcele (document)

13 Sep 2019 2608

Primăria Comunei Săcele, județul Constanța, scoate la concurs un post vacant

01 Jul 2019 1725

Primăria Săcele angajează! Iată condiţiile de aplicare la post

03 Aug 2018 1612