Licitații Constanța Lucrările la Liceul Tehnologic Crucea, finalizate de Kriskon SRL, din județul Mureș (DOCUMENT)

Liceul Tehnologic Crucea - foto cu rol ilustrativ din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Valoarea totală a contractului este de 1.042.090,91 de lei fără TVA, adică peste 210.000 de euro, la cursul actual, suma estimată inițial de primărie fiind de 1.242.231,57 de lei fără TVA.
Kriskon SRL, din localitatea mureșană Sântana de Mureș, și-a adjudecat contractul vizând execuția lucrărilor rămase de finalizat în cadrul proiectului „Extindere și dotare Liceu Tehnologic Crucea, județul Constanța“.
 
Oferta societatății a fost desemnată câștigătoare din cele două oferte depuse pentru acest contract, în cadrul procedurii simplificate organizate pentru atribuirea contractului de către Primăria Comunei Crucea.
 
Informațiile privind atribuirea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 1.042.090,91 de lei fără TVA, adică peste 210.000 de euro, la cursul actual, suma estimată inițial de primărie fiind de 1.242.231,57 de lei fără TVA.
 
Se mai precizează în datele oficiale că nu este posibilă subcontractarea.
 
În descrierea achiziției se precizează că „obiectul contractului este finalizarea lucrărilor  de extindere a clădirii existente cu un corp nou de clădire P+1E, unde vor fi amenajate două săli de clasă, două laboratoare, grupuri sanitare elevi / profesori și o centrală termică, în conformitate cu documentația tehnică atașată“.
 
Despre Kriskon SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 12 iulie 2023, Kriskon SRL a fost înființată în anul 2005, are sediul social în localitatea Sântana de Mureș, din județul Mureș, pe strada Bujorului, nr. 14 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Viorel Huruba, al cărui nume se leagă și de Domeniile Târnave SA, dar și de Kordex Com SRL, ambele din județul Mureș.
 

Pentru a reveni la Kriskon SRL, societatea figurează cu cinci achiziții publice (Administrația Fondului Imobiliar SRL, SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA și Consiliul Județean Constanța printre autoritățile publice contractante), dar și două contracte publice (Garda de Coastă și cel de acum, cu Primăria Crucea).
 
În 2022, firma a declarat 22 de angajați, profit peste 90.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,6 milioane de lei.

 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
O firmă din Sântana de Mureș execută lucrări de reparații la Garda de Coastă (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

DGASPC Constanța, contract de peste 3 milioane lei cu două firme pentru continuarea unor lucrări (DOCUMENT)

08 Sep 2023 880

Licitații Constanța O firmă din Sântana de Mureș execută lucrări de reparații la Garda de Coastă (DOCUMENT)

14 Jun 2023 916