Licitații Constanța O societate din Techirghiol și una din Lumina și-au adjudecat contractul de la Primăria Castelu pentru lucrările la Școala Gimnazială Nr. 1 (DOCUMENT)

  • Fourmar Construct Management SRL din Techirghiol și C.L.S. 2 Architecture SRL din Lumina se vor ocupa de lucrările la Școala Gimnazială Nr. 1 Castelu.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Fourmar Construct Management SRL din Techirghiol și C.L.S. 2 Architecture SRL din Lumina și-au adjudecat contractul de aproape 440.000 de euro de la Primăria Castelu pentru lucrările la Școala Gimnazială Nr. 1 din comună.
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Conform sursei citate, valoarea totală a contractului este de 2.183.400 de lei fără TVA (peste 439.000 de euro, la cursul actual), inițial achiziția fiind estimată la 1.190.869,17 lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.
 
Titlul contractului este „Servicii de elaborare a documentației tehnico-economice, asigurarea asistenței tehnice pe durata execuției și executia lucrărilor pentru investiția «Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei la Șc. Gimnazială Nr.1 com. Castelu județul Constanța»“.
 
Despre Fourmar Construct Management SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 7 septembrie 2023, Fourmar Construct Management SRL a fost înființată în anul 2021, are sediul social în Techirghiol, pe strada Bucovinei, nr. 4 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Alexandru Adrian Stîngă, iar în 2022 societatea a declarat doi angajați, profit peste 510.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 920.000 de lei.
 

Contractul de la Castelu este primul contract public câștigat de firmă, potrivit termene.ro.
 
Despre C.L.S. 2 Architecture SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 7 septembrie 2023, C.L.S. 2 Architecture SRL a fost înființată în 2022, are sediul social în Lumina, pe strada Năvodari, nr. 86 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Cristina Laura Mustafa este asociat unic și administrator, numele său regăsindu-se și în Conel Sol Expert SRL Constanța și ATC Architecture Expert SRL Lumina.
 
În 2022, C.L.S. Architecture SRL a declarat un angajat, profit peste 60.000 de lei și cifra de afaceri peste 185.000 de lei.
 
Firma figurează cu zece achiziții directe, potrivit termene.ro, printre autoritățile contractante numărându-se Comuna Dumbrăveni, Comuna Slava Cercheză, Consiliul Județean Constanța, Comuna Castelu, Comuna Pecineaga, dar și altele.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Teren de aproximativ 1.800 mp, scos la vânzare de Primăria Comunei Castelu
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Fourmar Construct Management SRL se va ocupa de proiectarea și execuția lucrărilor de la Școala Gimnazială Nr. 1 Castelu. Primăria achită circa 400.000 de euro (DOCUMENT)

16 Mar 2024 604