Licitații Constanța Paralia Management SRL, deținută de Alexandra Bogatu, cumpără soft cazări cu fonduri europene (DOCUMENT)

  • Paralia Management SRL, din Eforie Sud, este deținută și administrată de Alexandra Bogatu, fiica fostului director portuar Eugen Bogatu și a Codruței Dana Bogatu și asociată în afaceri cu mama sa.
  • Informațiile privind achiziția soft-ului au fost publicate pe LicitatiaPublica.ro, unde se precizează că achiziția face parte din proiectul „Retehnologizarea societății SC Paralia Management SRL prin achiziția de dotări și echipamente“, derulat cu fonduri puse la dispoziție de Uniunea Europeană.
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat de Paralia Management SRL privind contractarea serviciilor de furnizare soft cazare.
Paralia Management SRL, din Eforie Sud, deținută și administrată de Alexandra Bogatu, fiica fostului director portuar Eugen Bogatu și a Codruței Dana Bogatu și asociată în afaceri cu mama sa, a deschis procedura pentru achiziționarea unui soft cazări.

Informațiile privind achiziția au fost publicate pe LicitatiaPublica.ro, unde se precizează că achiziția face parte din proiectul Retehnologizarea societății SC Paralia Management SRL prin achiziția de dotări și echipamente, derulat cu fonduri europene.

Conform datelor oficiale, data limită pentru depunerea ofertei este 30 octombrie 2023, ora 17.00.

Durata contractului este de șase luni, iar bugetul pentru contract este 24.720,5 lei.
 

Despre Paralia Management SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 octombrie 2023, Paralia Management SRL a fost înființată în 2017, asociat și administrator fiind Alexandra Bogatu.

Firma se ocupă de facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată.

Sediul social al Paralia Management SRL este în Eforie Sud, pe strada Nicolae Filipescu, nr. 26, la aceeași adresă, dar alt număr al camerei funcționând, printre altele, și Asclepios Imobiliare SRL (deținută de Codruța Dana Bogatu, mama Alexandrei, soția fostului director portuar Eugen Bogatu), Andaluza Beach SRL (în care Alexandra este asociată cu mama sa) și Andaluza Cont SRL (administrată de Alexandra și deținută în parte de Inostrio Enterprises SRL, în care figurează și mama sa).

Paralia Management SRL are mai multe puncte de lucru în Eforie Nord, pe strada Tudor Vladimirescu.

Asociat unic și administrator este Alexandra Bogatu, al cărei nume figurează și în Andaluza Beach SRL, fiind și administrator al Andaluza Cont SRL, după cum am arătat mai sus.


Conform sursei citate, proiectul european pe care îl derulează societatea Alexandrei Bogatu a început la data de 23 noeimbrie 2022, având ca dată de finalizare 31 decembrie 2023.

În 2022, Paralia Management SRL a declarat patru angajați, profit peste 65.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 710.000 de lei.
 

Despre Andaluza Beach SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 octombrie 2023, Andaluza Beach SRL a fost înființată în 2018, fondatori fiind Alexandra Bogatu și Bogdan Horia Cont, iar mama Alexandrei, Codruța Dana Bogatu fiind cooptată în firmă în noiembrie 2019.

La începutul lunii decembrie 2019, Bogdan Horia Cont a ieșit din firmă, Andaluza Beach SRL fiind și în prezent deținută de Alexandra Bogatu și Codruța Dana Bogatu.

Andaluza Beach SRL se ocupă de alte activități recreative și distractive n.c.a. și a figurat cu un punct de lucru pe plaja din Eforie Nord.

Administrator este Alexandra Bogatu.

Numele Codruței Dana Bogatu figurează și în Stone Group SRL, Asclepios Imobiliare SRL, Inostrio Enterprises SRL.

În 2022, Andaluza Beach SRL a declarat un angajat și pierderi peste 8.000 de lei.
 

Despre Andaluza Cont SRL

Potrivit Registrului Comerțului consultat pe 20 octombrie 2023, Andaluza Cont SRL a fost înființată în 1992, având sediul social în Ploiești, pe strada Romană, iar în februarie 2001 asociați figurau, potrivit MO 236/2001, Adriana Cont și Bogdan Horia Cont.

În 2005 (MOF. 3304/2005), Adriana Cont se retrage din societate și în locul său intră Codruța Dana Bogatu.

În 2011 (MOF. 1328/2011), Codruța Dana Bogatu se retrage din Andaluza Cont SRL și Bogdan Horia Cont rămâne asociat unic până în aprilie 2012, când în firmă intră compania Inostrio Enterprises SRL.

Acum, Andaluza Cont SRL este deținută de Bogdan Horia Cont și Inostrio Enterprises SRL, cea din urmă fiind deținută, la rândul său, de asociatul unic Codruța Dana Bogatu și administrată de Alexandru Boldeanu.

Andaluza Cont SRL este administrată, așa cum am precizat anterior, de Alexandra Bogatu, și se ocupă de închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

În martie 2023, Andaluza Cont SRL și-a schimbat sediul social în Eforie Sud.

Conform termene.ro, Andaluza Cont SRL figurează cu 14 achiziții directe (Casa de Cultură a Studenților Galați, Casa de Cultură a Studenților Craiova, Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca printre autoritățile contractante).

În 2022, societatea a declarat un angajat, profit peste 1,93 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 210.000 de lei.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat de Paralia Management SRL privind contractarea serviciilor de furnizare soft cazare.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Soția lui Eugen Bogatu, investiții în Portul Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.